Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Smrt Julie a pochybnosti o jeho roli při výbuchu přivedly Davida až k pokusu o sebevraždu. Někdo však vyměnil náboje v jeho pistoli za slepé. Otřesený David má nyní jediný cíl: přijít celé záležitosti na kloub. Se svým podezřením, že za vším stojí Bezpečnostní služba, se svěřil i detektivům Sharmovi a Rayburnové. Ti mu ale nevěří a Davidovi je jasné, že pokud má očistit své jméno, bude muset najít kompromitující materiál, který Julii předal tajemný Longcross. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku nám napětí i atmosféra slábnou, pozvolný sešup pokračuje. Přijde mi, že „namočených“ je víc než dost. Policie už ví, kdo je záhadným střelcem ze střechy. David svou urputností při dalším výslechu atentátnice Nadii „ovlivní“ identifikaci z fotografií. Dál rozplétá po své linii vraždu ministryně z nástražného zařízení, na scénu se vrací stará známá: vyhozená asistentka Chanel. Lehce už se zapomíná na celou logiku příběhu, hodně úsměvná byla například právě zoufalá snaha o identifikaci odstřelovače z druhého dílu (s armádní minulostí, s výraznou památkou na tváři, ale ale…). Beru, že podobné kousky bývají (více či méně) přitažené za vlasy, tady to už ale tvůrcům hodně hapruje. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavé. Slučka sa uťahuje. Diváka v napätí udržiava nevedomosť ohľadom toho, okolo KOHO krku ale je to celé otázne a tajomné. Ukazuje sa, že celé to nakoniec možno bude úplne inak, než sme si mysleli my, aj postavy. Ale tú postavu zo začiatku som upodozrieval od samého začiatku, čiže mňa to zas až tak neprekvapilo. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špionská epizoda, za kterou by se nemusel stydět ani Jason Bourne. Sice je Bodyguard méně načančaný (rozuměj méně hollywoodský) a s menším production budgetem, ale pořád má sakra grády, skvělou zápletku a uvěřitelného hlavního hrdinu. Kdopak asi bude hlavní záporák ? ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V seriáli sa stáva - dej sa zamotáva. Slučky deja preplietať sa rôzne musia, inak hrozí, že diváci sa dĺžkou trochu dusia. Všetok ten vraždený des na komplot tajných a vlády ukazuje. Ale sme v kolíske demokracie, tam: priame odsúdenie symbolov moci a režimu sa prísne zakazuje. Takže, rúti sa divák k finále, myslím, že teroristi budú mať na mále. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama