Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Davidovi se podařilo získat důvěru seržantky Rayburnové a další vyšetřování dosavadních útoků skutečně naznačuje, že existuje možnost spiknutí v nejvyšších politických kruzích. Po prozrazení osobní povahy jeho vztahu k Julii a pokusu o sebevraždu je ale Davidova důvěryhodnost opět v troskách. Dramatický zvrat, který celý případ nabere, ovšem vyrazí dech všem zúčastněným. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda těsně balancuje na pomezí nesmyslnýho přestřelenýho úletu a dokonale natočenýho napínavýho politickýho thrilleru. A je to Richard Madden se svou postavou (Davidem Buddem), který misky vah naklání k nadšeným pěti hvězdičkám. Jistě některé části (asi hlavně procházka po městě i vystřídání všech postav při vyjednávání) byly dost přestřelené, ale celých těch 75 minut vkuse jsem se o Davida bál, kousal si nehty a napjatě seděl na kraji židle. Twisty byly všelijaké, rozhodně ale naprosto nečekané. Některé geniální, některé trochu přehnané, každopádně vždycky vyvolaly solidní šok. A 75 minut konstantního napětí v čele s 40minutovou geniálně zpracovanou doslova bombastickou scénou. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktorému filmu sa darí to, čo poslednej časti Bodyguarda - ponúknuť nervák, ktorý diváka drží pod krkom viac ako hodinu. Všetky dejové linky sú plus mínus dôstojne uzavreté. Myslím, že David Budd si takýto koniec zaslúžil. Aj my. V jednotlivostiach to nesedí (fakt pochybujem, že by bezpečnostné zložky dovolili takú prechádzku mestom "len" preto, že im v ceste stála jedna žena), ale no a čo. A identita toho, kto za tým všetkým stál, vás prinúti minimálne povedať si "fúha, tak to som vážne nečakal - a to som čakal skoro všetko". ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné vyvrcholení skvělé minisérie, kde do poslední chvíle divák neví co se stane o minutu později. Nepředvídatelnost chování postav a vyústění celého komplotu je jedna z největších deviz celého seriálu a u šesté epizody to platí o to víc. Výborný nápad s bombou. Je to extrémně napínavé a zábavné. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je finále zklamáním. To, co začalo jako solidně zrežírovaná hra s divákem, se zoufale sype jako domeček z karet. Leccos v posledním díle mi hnulo žlučí, zvraty na úkor smysluplnosti mají bohužel zelenou. Vadilo mi chování Davidových kolegů při jeho počínání s bombou (to bylo nahoru dolů), vadilo mi umělé vyložení karet atentátnice Nadii, vadilo mi, jak Budd vše dokonale vyřešil a na všechny darebáky ještě stihl s grácií ukázat. A pak byl se svou manželkou-modelkou (která zřejmě zapomněla na svůj čerstvý vztah) samý úsměv. Někdo zmiňuje nedávného Jacka Ryana, ovšem to byl jiný level. Tady se tvůrci utrhli ze řetězu a k přímočaré akci a slušnému tempu přidali i hodně nelogických momentů. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

40min set piece se sebevražednou vestou je tak ballsy, že snad i vyrovná ten třetí závěrečný a skorem fantasmagorický twist s Nadiou natolik, abych i poslední epizodě mohl dát plnou dardu. Protože těch 40 minut jsem si kousal nehty a upřímně si říkal, že ten Richard Madden si to neskutečně dává. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A finále zdárně ukončilo tuto thrillerovou jízdu. Dobré herecké výkony, zajímavé a poutavé zvraty, uvěřitelné postavy a dusná atmosféra. Mít to o něco větší rozpočet, všichni bychom zírali jak blázni, ale i tak se jedná o kvalitní počin, který by neměl uniknout vaší pozornosti. ()

Reklama

Reklama