Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Šestidílnou sérii Bodyguard pro britskou BBC vytvořil a napsal Jed Mercurio, ostřílený televizní producent, scenárista a režisér, jehož jméno nalezneme pod úspěšnými seriály jako Line of Duty či Protiúder, ale také pod televizní adaptací klasického románu D. H. Lawrence Milenec lady Chatterleyové z roku 2015 s Holliday Graingerovou a Richardem Maddenem v hlavních rolích. Politický thriller s kriminální zápletkou Bodyguard vypráví napínavý příběh seržanta Davida Budda, příslušníka policejního útvaru ochrany, který si z bojového nasazení v Afghánistánu odnesl ošklivé šrámy na duši. Poté, co je přidělen k ochraně kontroverzní ministryně vnitra Montagueové, prosazující tvrdou linii nekompromisního boje s terorismem, se zaplete do komplikovaného spiknutí a jeho úloha zůstává do posledních okamžiků nejasná. Nejednoznačného hrdinu ztvárnil Richard Madden, který byl za svůj výkon oceněn prestižním Zlatým glóbem. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prišlo mi to ako fajn seriál, ale hlavne tá prvá polovica, tá bola špičková. Po odstránení jednej z hlavnej postáv to pre mňa strácalo šmrnc a nervy drásajúce finále s bombou bolo síce solídnym zakončením, ale mohlo to byť ešte premakanejšie. A tiež si nemyslím, že by polícia takto konala, proste v nebezpečí prekážku odstrániš a nevyjednávaš. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Jedinečná séria, ktorá dokáže človeka udržať v napätí po celý čas. Pilot kvalitný a svižný jednoznačne naláka na ďalšie časti. Od začiatku do konca sme tipovali, čo sa asi stane a tie tipy sa v priebehu série menili neskutočnými smermi. Richard Madden to svojim výkonom počas celej série tiahne na úplne inú úroveň a vedľajšie postavy sú s ním v skvelom súlade.Týmto si zaslúži miesto medzi mojimi obľúbenými hercami. Dúfam, že sa častejšie bude objavovať v takýchto rolách. Pol hviezdy dole za trochu mätúce finále a slabé dovysvetlenie niektorých situácií. 4,5* ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 85 %. Až do posledních dvaceti minut absolutní dokonalost, která naplno využívá potenciálu Netflixu co se týče udržení tempa - pokud by Madden běhal po Londýně s týdenními odstupy, fungovalo by to daleko méně než jako šestihodinový film na dva, tři dny. Atraktivní téma současného terorismu a brilantní herecké výkony všech zúčastněných tak na kolena sráží jen série závěrečných zvratů vzbuzujících dojem, že tvůrci sami nevěděli kudy kam a tak ve spěchu losovali mezi hlavními protagonisty, aby rozhodli, kdo nakonec bude strůjcem všeho zla. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

opravdu povedená minisérie,kterou jsme se ženou dali během jednoho odpoledne.Tvůrci tu velmi dobře dokáží pracovat s atmosférou,od určitého momentu servírují zvrat za zvratem a napínavé momenty divákovi předkládají jak na běžícím pásu.Velkým plusem je rozhodně nepředvídatelnost a až do posledního dílu není úplně jasné o co komu jde.Prakticky každý je tu aspoň trochu hajzl,který kouká jen na svoje zájmy bez ohledu na cokoliv a rozklíčovat kdo je ten největší se mi nepovedlo až do chvíle,kdy byl odhalen.Těch pár děr ve scénáři jsem vzhledem k tomu,že jsem se opravdu dobře bavil schopen odpustit...80% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Bodyguard sa mi okamžite spájal s Kevinom Costnerom. Ale tu dostanete úplne iného bodyguarda. Na krátku chvíľu sa stretnete aj s romantickým pozadím jeho života, ale hlavná rovina je napínavá kriminálka. Richard Madden do svojej úlohy dobre pasuje a jeho postava je uveriteľná a profesionálna. V pozadí všetkého je "šachová partia" (figúrky dômyselne rozmiestnené v britskom parlamente, tajnej službe a polícii). Celých päť hodín ste v napätí, až si ohrýzate nechty. Pre mňa bol len záver trochu pritiahnutý za vlasy a mala som jediný krát problém uveriť. Možno to bol len subjektívny problém a s ostatnými, ktorým vyhovuje napätie vyšpikované až k nervovému zrúteniu, sa trošku nezhodneme. ()

Galerie (95)

Související novinky

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

23.09.2019

Ceny Emmy 2019 byly rozdány a ani letos se to neobešlo bez pár překvapení. Velkým vítězem se stala závěrečná řada Hry o trůny, která z rekordního počtu 32 nominací proměnila 10 už v části Creative… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama