Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Šestidílnou sérii Bodyguard pro britskou BBC vytvořil a napsal Jed Mercurio, ostřílený televizní producent, scenárista a režisér, jehož jméno nalezneme pod úspěšnými seriály jako Line of Duty či Protiúder, ale také pod televizní adaptací klasického románu D. H. Lawrence Milenec lady Chatterleyové z roku 2015 s Holliday Graingerovou a Richardem Maddenem v hlavních rolích. Politický thriller s kriminální zápletkou Bodyguard vypráví napínavý příběh seržanta Davida Budda, příslušníka policejního útvaru ochrany, který si z bojového nasazení v Afghánistánu odnesl ošklivé šrámy na duši. Poté, co je přidělen k ochraně kontroverzní ministryně vnitra Montagueové, prosazující tvrdou linii nekompromisního boje s terorismem, se zaplete do komplikovaného spiknutí a jeho úloha zůstává do posledních okamžiků nejasná. Nejednoznačného hrdinu ztvárnil Richard Madden, který byl za svůj výkon oceněn prestižním Zlatým glóbem. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
01:36
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
00:20

Související novinky

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

Emmy ovládla Hra o trůny, Fleabag a Černobyl

23.09.2019

Ceny Emmy 2019 byly rozdány a ani letos se to neobešlo bez pár překvapení. Velkým vítězem se stala závěrečná řada Hry o trůny, která z rekordního počtu 32 nominací proměnila 10 už v části Creative… (více)

76. Zlaté Glóby – výsledky

76. Zlaté Glóby – výsledky

07.01.2019

Prestižní 76. Zlaté Glóby, udílené asociací zahraničních novinářů v Hollywoodu, byly vyhlášené první lednovou neděli z hotelu Beverly Hilton v Kalifornii. Předávání cen moderovala dvojice herců… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama