Reklama

Reklama

Blondie: Dreaming

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1979, 3 min

Obsahy(1)

Pieseň Dreaming je úvodnou skladbou zo štvrtého oficiálneho albumu s názvom "Eat to the Beat" newyorskej hudobnej skupiny Blondie. Vyšiel v októbri roku 1979 vo vydavateľstve Chrysalis Records. K svižnej skladbe Dreaming bol nakrútený jednoduchý štúdiový videoklip. Kapela v ňom zahrala svoj chytľavý "new wave punk" a blonďatá speváčka Deborah Ann Harry sa predviedla v sexi pásikavých šatách. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je síla a tohle svobodné snění je tak přímočaře jednoduché, jak jen to je možné. Kapela šlape, Debbie to sluší a na ničem jiném v takové chvíli nezáleží. Tedy alespoň mně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Dreaming" je úvodonou skladbou zo štvrtého oficiálneho albumu new yorkskej hudobnej skupiny Blondie. Album sa volá "Eat to the Beat". Vyšiel v októbri roku 1979 vo vydavateľstve Chrysalis Records. Ku svižnej skladbe "Dreaming" bol natočený jednoduchý štúdiový video klip. Kapela v ňom zahrala svoj chytľavý new wave punk a blonďavá speváčka Deborah Ann Harry sa predviedla v sexi pásikavých šatách. Bohovsky jej to seklo. Beautiful sweet Debbie. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma, ktorý z tých TOTP videoklipoch je oficiálny? Jeden je viac intímnejší ( rozumej viac zameraný na detailné zábery okolia a divákov ), ďalší zas chce detaily Debbie Harry. Rozdiel, v jej šatách a háru. Výsledok, prakticky rovnaký. ()

Reklama

Reklama