Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Artur je nejžádanější stylista v Česku. Perou se o něj všechny módní magazíny, největší celebrity touží po tom, aby je aspoň jednou oblékl, a má tolik práce, že neví, co dřív. Nebo takhle nějak by si to představoval. (MALL.TV)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Olík 

všechny recenze uživatele

A short gay internet show. Je mi jasné, že se najde spousta hlasů, na které to bude až moc, ale za mne to funguje. Neblýskané, ale prázdné postavy v neblýskaném, ale prázdném světě. Geniální vtipy se střídají s těmi slabšími, ale díky krátké minutáži i tak zůstává seriál čerstvý o osobitý. Já osobně mám Luďka Staňka rád a myslím si, že je to on, kdo drží Mall TV nad vodou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Seriál, co trpí velkou nevyrovnaností, některé humory jsou veskrze geniální, některé naopak, některé postavy zábavné a životné, některé chodící klišé. Ovšem celkově je to natočené docela svěže a svižně, stopáž je příjemně krátká, takže i to horší rychle odsýpá a super je, že hlavní postava má sklony k tomu být ironická a všeobecně sympatičtější, než by dalo čeklat, problematický je ale neexistující konec, kdy poslední díl působí jen jako speciální epizoda navíc a nikoliv závěrečný díl. PS: v tomto filmu nevystupují ježci v klecích, ani giboni. Pokud jste si to mysleli, jste divní! ()

Reklama

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý. Na čtvrteční vyčerpaný večer po práci, doma s vínem. Ale všichni víme, že Luděk Staněk dovede být o dost vtipnější a Jakub Machala kreativnější. ()

drunkman 

všechny recenze uživatele

Stanek, ktery rad hodnoti praci jinych, napsal serial. Kdyby ho napsal nekdo jiny a hodnotil ho Stanek, tak by nejspis shrnuti zakoncil tak, ze je to sracka. Vsichni ucinkujici jsou svym zpusobem odpudivi lide, se kterymi bychom ve skutecnosti nechteli mit nic spolecneho, natoz jim proboha za neco platit (rady stylisty, hadry, PRko, ..). Posunuti do absurdni roviny neni samo o sobe vtipne a tolik proklamovana cameos jsou kratoucke steky. Proste, Ludek tezi ze znacky, ktera zacina byt vycpela:-) Petra Nesvacilova je ale kouzelna! MALL.tv - ne vsechno, na co se klika, by melo spatrit svetlo sveta:-) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava, podľa ktorej sa volá celý seriál, stylista Artur je nudná verzia predstavy o homosexuálovi v módnej branži. Celý Stylista je akési trieskanie stereotypne jednoduchého parodovania HOMOmódy (preto aj postavy menom Boho, Olo). Postava Dee (Petra Nesvačilová) je totálne prepálená jeblina. Nesvačilová ju hraje naschvál prehnano prijebanú, ale vychádzajú z nej len nevtipnosti, a teda sama o sebe vôbec nenahráva ostatným postavám na kontra vtip. Boho nestojí vôbec za reč, tak ako jednotlivé príbehy. Jediný záblesk skutočne vydarenej paródie, karikatúry je práve Olo. Slovenský pupuš, ktorý by si zaslúžil svoj vlastný mini seriál. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama