Reklama

Reklama

Esa z pralesa

(seriál)
  • Francie Les As de la Jungle à la Rescousse (více)

Série(3) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Partička zvířecích hrdinů známá jako Esa z pralesa vyráží na pomoc vždy, když je potřeba v džungli zjednat pořádek... Na ovládnutí pralesa si brousí zuby hned několik zlotřilých a proradných zvířecích padouchů, kteří narušují pralesní klid a pořádek. Naštěstí je tu tým pralesních superhrdinů zvaný Esa z pralesa v čele s tučňákem Mauricem, v jehož hrudi ovšem bije statečné tygří srdce. Dalšími členy této netradiční partičky jsou Mauricův učenlivý synek Junior, netopýří romantička Betryša, nevrlý a všeznalý nártoun Gilbert, gorilí popleta Miguel a nerozlučná ropuší dvojice Al a Bob. Společně s tímto neodolatelným týmem zachránců vás čeká neuvěřitelná spousta dobrodružství a zábavy. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie pôvodného seriálu Esa z pralesa, ktoré v podstate ide v zabehnutých šľapajách a neponúka nič nové, takže ani moje hodnotenie sa nemení. Opäť len vykrádačka Madagaskaru a aj keď zopár scénok je vtipných, celkovo je to len ťažký priemer. Nevidel som síce všetky diely, hlavne tie posledné, ale videl som dosť na to, aby som vedel povedať, že tento seriál je podľa mňa dosť zbytočný. 50 % ()

Reklama

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to je další klon úchylnosti moderních seriálů, ale pak jsem viděl s Éčkem nějaký díl a zjistil, že to je naprosto šíleně dokonalé! Prostě Esa z pralesa! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Neočekávaná pecka, na kterou jsem před časem narazil na Déčku, a jejíž každý další díl mě přesvědčuje, že "ono to jde". Co? Třeba natočit animovaný seriál, který není svojí stylizací tuctový, který je zejména v detailních záběrech neskutečně propracovaný (máte pochybnosti, jestli se díváte na CGI, stop-motion atd., evokuje ve mně Andersonův kousek Fantastic Mr. Fox), a který je originální co do humoru a pointování minizápletek. Neuškodí samozřejmě ani kvalitní hudební podkres, který rovněž vtipně osciluje od westernů po bondovky, a variuje témata z klasických filmů tak jako se třeba na herním poli mazlil Bajakian v Outlaws s Morriconeho (spaghetti)westernovými veledíly. Za mě jednoznačné doporučení - ale jak vidno, tučňák namaskovaný za tygra asi nesedí každému:) 80% ()

Galerie (466)

Reklama

Reklama