Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paříž se stane dějištěm vášnivého romantického vzplanutí americké turistky a pohledného mladého Francouze. Jejich tajné milostné aféry, která je spoutává, a které se nejsou schopni ubránit.

Dramatická romance Až do září, vypráví vášnivý milostný příběh Američanky Mo a mladého Francouze Xaviera, kteří se potkali v Paříži poté, co Mo zmeškala zpáteční letadlo. Nejprve oba považují svůj vztah za příjemný románek a užívají si společně strávené chvíle. Ale brzy se do sebe zamilují a tím nastanou nečekané komplikace. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Máte ty nejkrásnější oči co jsem kdy viděla. Mimochodem máte tu nejkrásnější deku co jsem kdy viděl." ...Občas je fajn zmeškat svůj let a nechat se spláchnout letním deštěm v Paříži . Xavier toho má tolik co Mo přitahuje. Je Francouz, má nejkrásnější oči jaký kdy viděla, krásně voní a pak je taky ženatý, ale to je jen takový malý detail, který čerstvě zamilovaní neřeší tak proč neprožít krásný letní dny a noci až do září. Další příjemný film z mých oblíbených let. ()

Reklama

Reklama