Reklama

Reklama

Warez - sdílením to začalo, sdílením to může skončit

všechny plakáty

Obsahy(1)

Jak snadné je dostat se až tam, kde virtuální svět jedniček a nul dostane až příliš reálné podoby? Na to vám odpoví příběh, natočený podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty krávo co má bejt jako totok za klauniádu??? Já teda sdílím na požádání, tak maximálně smrad ze svých noh a zapařených spoďárů, nikam nic nenahrávám, pouze stahuji, ale proč mám právě pocit, že jsem viděl tu nejodpornější a nechutnou agitační masírku za hodně dlouhou dobu?! Nevím co je cílem podobných zvratků, ale podle mě to vzniká prostě účelově na objednávku a viděl jsem leccos z podobným zaměřením, ale nic nebylo tak hnusný a samoúčelný jako tohle. Ano občas jsem zvrácený a hodnotím podobný úlety v ranku guilty pleasure, ale tady to fakt nejde, tohle je taková prasárna, že jí není rovno a všichni co jste to viděli a nedali odpad, tak si vražte facku. Chtěli virál, mají ho tedy mít... POCHCAT!!!!! 0% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to sracka ale ten typ, ktory ma dokazal pobavit na ucet tvorcov, takze za to davam jednu hviezdicku a idem si nieco stiahnut bez toho, aby som zaroven zdielal, takze som v pohode a BSA a vsetky dalsie organizacie mi môzu vyliezt na hrb. ()

Reklama

Reklama