Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1958 a v prázdninovém letovisku se poprvé setkají dvě dívky. Talentovaná dětská hvězdička C. C. Bloomová a stydlivá a přemýšlivá Hillary Whitneyová. Jedenáctileté dívenky uzavřou přátelství na život a na smrt a slíbí si, že si budou dopisovat. Celá léta se tak svěřují jedna druhé, píší si a prožívají spolu své radosti i zármutky. Uteče mnoho let a nyní již dospělá Hillary, úspěšná právnička, odjíždí do New Yorku, aby tady vyhledala C. C., která se živí zpěvem v pochybných barech. Staneme se svědky osudových zvratů v jejich životech, potkáme jejich milence a manžely, abychom nakonec zjistili, že i přes značné sociální rozdíly a postavení vydrželo pevné přátelství, zrozené mezi děvčátky kdesi v Atlantic City na konci 50. let, až do současnosti. (TV Nova)

(více)

Recenze (17)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Miestami sa mi to zdalo trochu "prehrávané" a asi by som ubral aspoň 20 minút zo stopáže, ale inak to bol pekný film o celoživotnom priateľstve. Čakal som viac tlačenia na pílu, čo sa týka nejakých plačlivých scén (čiže to je fajn) a bolo tu mnoho príjemných úsmevných momentov. No a skvelá bola hudba, tá bola fakt dojímavá. Ale na 4* ma to jednoducho dostatočne nevzalo, takže 3 s tým, že sú to dobré 3 hviezdičky. ()

Lenula4 

všechny recenze uživatele

Tento film je moje srdcovka. Nádherný příběh kamarádství na celý život, na který se dokážu podívat i po třicáté. Člověka nutí přemýšlet o tom jaká kamarádství opravdu jsou a co je za ně schopný člověk udělat, jak je schopný za ně bojovat a jak důležité pro člověka jsou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rezisera Geryho Marshalla si pamatam ako tvorce presladenych romantickych komedii ako Pretty Woman. Tuna natocil film Plaze, kde sa dve pizdy skamaratia a dalej ? No dalej hovno, teda nic sa nedeje, okrem planych hereckych vykonov a prisernej nudy. Jo, tej nudy tu bolo fakt pozehnane . 15 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, od filmu jsem očekávala daleko více než jsem nakonec dostala. Bette Midler se do role C.C. Bloom opravdu hodila a těžko bych si představovala jinou herečku, naopak Barbara Hershey mi prostě nepadla do noty, přišla mi až moc strohá, upjatá, jakoby se nechtěla uvolnit a nechtěla ukázat, co v sobě má, možná to bylo v rámci role, ale přišlo mi to až moc utažené za vlasy. Ale jejich síla přátelství je na celém filmu společně s hudbou to nejlepší. Je krásně sledovat jejich vývoj od náhodného setkání na pláži až po smrt jedné z nich, která mě velmi dojala. Ale občas mi to přišlo trošku moc přehrávané a na 4* to u mě prostě nemá, ale jsou to lepší 3*. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Solidne odvypraveny pribeh o dvou kamaradkach jiz od utleho veku. Film ma hezkou atmosferu. Ale nic prevratneho to neni. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

taký ženský za srdce chytajúci romantikuš filmík, plný sentimentu - naviac podopretý sladkými piesňami so slzyvháňajúcimi textami. Film bol aj zbytočne dlhý. Pripomínalomi to americké filmy vojnového obdobia pri ktorých slzili naše mamy a staré mamy, akurát vo farbe. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější byla Sheldonova mini Amy, málem bych ji nepoznal. Jenže kamarádky vyrostly, herečky se vyměnily a následovaly strasti, radosti, taškařice dvou nerozlučných kamarádek, které bylo těžké neustále poslouchat. Nic zajímavého... ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

príbeh o veľkom priateľstve neraz ťažko skúšaného a aj keď je to príbeh krásny nedokáže sa vyhýbať nudným pasážam...avšak Bette Midler ale aj Barbara Hershey sú úžasné a hudobná vložka takisto :) 70-75% ()

anusha 

všechny recenze uživatele

úprimná výpoveď o ženskom priateľstve vrátane žiarlivosti a hádok, inak krásny film i keď 20 min vystrihnúť by mu neuškodilo ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Drama o celoživotním přátelství dvou žen. Každá sice jde svou vlastní cestou, ale v důležitých momentech života se jejich dráhy protnou, zvláště když jedna z nich těžce onemocní. Hezké, dojemné; sice trochu tlačí na pilu, ale mé oblíbenkyni Bette Midler to odpustím. ()

charmin 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujimavy pribeh, na moj vkus ale prilis dlhy, no vynahradili to asi Bette a tie uzasne kostymy;)A obcasne aj dobra hudba.. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Kvalitní drama, respektive sága o celoživotním přátelství dvou žen se skvělými hereckými výkony Bette Midler i Barbary Hershey. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Takže o čem to je, oficiální text distributora ... a C.C. se vdá a Hillary se narodí dcera. Hillary onemocní, zemře a malá dcerka zůstane se C.C. Tohle se holkám musí líbit. Mě to přišlo trochu utahané, hlavně v druhé půlce, ale dojemný konec to dorovnal. ()

Reklama

Reklama