Reklama

Reklama

67. Emmy Awards

(pořad)
  • USA The 67th Primetime Emmy Awards
Publicistický
USA, 2015, 120 min

Hudba:

Greg Chun

Účinkují:

Andy Samberg, Uzo Aduba, Laverne Cox, Viola Davis, Taraji P. Henson, Terrence Howard, Regina King, Peter Dinklage, Lena Headey, Amy Schumer, Amy Poehler, Tina Fey, Jaimie Alexander, Louis C.K. (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Ocenění Emmy® Award je považováno v televizním světě za velmi prestižní, podobně jako Oscar ve filmovém průmyslu. Emmy oslavuje jedinečné pořady určené pro hlavní vysílací čas a nejlepší počiny každoročně odměňuje. Emmy® Award je nejvyšším oceněním v televizním průmyslu a vyjadřuje uznání za vynikající počiny mezi pořady určenými pro hlavní vysílací čas. Ceny se každoročně udělují v sedmadvaceti kategoriích a nezapomínají ani na mimořádné zásluhy. Slavnostní ceremoniál předávání Emmy je jednou z nejvíce vzrušujících a nejprestižnějších událostí v americké televizi a tato velkolepá zábavná show přitahuje miliony diváků po celém světě. Přímý přenos galavečera plného kouzelné atmosféry a hvězdných umělců uvádí cenou Emmy oceněný scénárista, herec a komik Andy Samberg v Los Angeles 20. září 2015. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Slušně to letos odsýpalo, pár trapných momentů se sice dostavilo, ale Andy Samberg se s moderováním večera popasoval velmi slušně. K samotným cenám... vítězství Game of Thrones je solidní přešlap, holt hype už se rozšířil i mezi Akademiky. Poslední série Mad Men či v podstatě jakýkoli jiný nominovaný seriál si to zasloužil více. Ale to mě naštěstí tolik netrápí, protože po těch úmorných letech čekání získal Jon Hamm za Mad Men konečně svou první Emmy. A potřeboval na to "pouze" osm nominací. Jeho celkové dosavadní skóre je tedy úctyhodné, šestnáct nominací a jedna cena. No, bylo načase. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Potešilo ma, že sa ostrihali nepotrebné vsuvky (hlavných hercov a herečky naozaj netreba predstavovať v šotoch), Andy Samberg je sympaťák, uvádzači občas pobavili (Ricky Gervais, Jimmy Kimmel), ale uvítal by som aj zopár vtipných skečov, či pamätných momentov. Palec hore ale za fakt, že šou trvala len 2 hodiny čistého času. V skratke som teda nedostal všetko, čo som chcel, rozhodne sa mi však dostalo toho, čo som potreboval. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Spoiler alert. Potěšila sklizeň pro Veep. Zamrzelo dání přednosti nostalgii před kvalitou (Stewart over Oliver). Samberg mě občas i pobavil, což u podobných pořadů nebývá často. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Hodně fajn moderátor, jeho vtípky povedené, ale bohužel druhá polovina docela o ničem, velká škoda. Celkově se jedná jen o průměr a to absolutně neřeším výsledky. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to sotva usledovatelné i bez reklam. Desítky cen se sice předávají v rychlém sledu, ale znamená to, že úplně chybí záběry ze seriálů, hudební vystoupení nebo nějaké skeče. Nejlepší vtipy byly v úvodní řeči Samberga, sem tam něco vtipného řekli předávající či ocenění (John Oliver, Jimmy Kimmel, John Hamm)./// Letos se mluvilo o právech transgender komunity, divadlo dojímala Viola Davis o hereckých příležitostech pro černošky a úplně mimo zůstalo světové dění, potažmo politika, kdy jsme slyšeli jen narážku na kandidujícího Donalda Trumpa./// Katastrofou večera byla spoileroidní montáž, která vyzradila finále (!) několika (!!) před maximálně rokem skončených (!!!) seriálů jako Mad Men, Sons of Anarchy, Boardwalk Empire a dalších, což je obzvlášť trapné a stupidní vzhledem k tomu, že na začátku show je poměrně dlouhý výstup utahující si z toho, že sledování seriálů zabere hodně času a vidět všechny trvá měsíce. Výsledky samotné by vydaly na rozbor. Omezím se na to, že Stewartova show brala cenu spíš z nostalgie, že pořad skončil, Hamm byl konečně oceněn, když si akademie uvědomila, že má poslední šanci a Hra o trůny vyluxovala Emmy 12 soškami (včetně technických), protože když máte za sebou bohatou HBO, konkurence nemá šanci. P.S. Tak a teď si dáme módní koutek->............ :-( ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama