Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okouzlující romantická komedie, ve které na plátně zazáří Al Pacino a Michelle Pfeifferová. Pfeifferová představuje Frankie, číšnici v jedné newyorské kavárně. Po sérii bolestných zklamání Frankie nehledá vztah k žádnému dalšímu muži... až dokud se nepotká s Johnnym. Pacino hraje propuštěného trestance, který začal pracovat jako nový kuchař na krátkodobý úvazek. Dočista se zblázní do Frankie. Ale Frankie usuzuje, že se k sobě hodí jako vejce natvrdo a naměkko. Nechápe, co myslí Johnny tím, když říká: "Byli jsme pár ještě předtím, než jsme se potkali". (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

Skrz ten otřesný Barrandov dabing se film ani nikde vysílat nemůže. Nekoukatelné, Žilková dabuje MP, tak to ámen. Druhý dabing není o moc lepší.

jprmusic

jprmusic (hodnocení, recenze)

Moc hezkej film - jednomu by ukápla slza - tady nerozhoduje ani kvalita scénáře , ani režisér - Al Pacino s Michelle by spolu utáhli asi i jednostránkovou synopsi .

Související novinky

Moje další první velká láska

Moje další první velká láska

20.06.2006

Taky milujete romantické slaďárny o malých harantech, kteří se v sedmi chovají i vypadají na dvacet (holky, kluci spíš naopak) a první sex a skutečnou pravou lásku si odbudou do dvanáctých narozenin… (více)

Reklama

Reklama