Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (CinemArt)

(více)

Recenze (411)

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Hřebíčková hraje dvacítku . To je moc i na mne . Podivný humor i režie . Prostě bííída . TAK SLABÝ scénář se jen tak nevidíííí . Snaha mnohdy nestačíííí . ()

Salvator 

všechny recenze uživatele

Kdo se nepohyboval v kolektivních sportech, zejména pak v kategorii žen, řadu věcí nepochopí, nebo je dokonce bude brát za nekorektní. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Na české poměry dobrá blbinka. Pohybujeme se v prostředí beach volejbalu a všechno je prostoupené vztahy, sexem, naschvály, lhaním atd. Co ale dělá tento film tím, proč se mi líbil, byl ten humor. Objevilo se celkem dost úžasných hlášek, které by si zasloužily, aby zlidověly. Nebo alespoň, aby si Přes prsty našlo svoji fanouškovskou základnu. Langmajer je tady zarostlý vyžilý správce hřiště, který leccos dokáže skrývat. Ale pořád má to svoje kouzlo. A hlavní hrdinka, která věnovala volejbalu celý svůj život zjišťuje, co je v životě opravdu důležité ... nebo to spíš věděla, ale až s věkem si to začne uvědomovat, tak hlavní hrdinka je sympaťačka vylíčená jako silná ženská, která si jde za svým a dokáže ledaco vytrpět. Především to ale byla sranda, vřele doporučuji. ()

GzL 

všechny recenze uživatele

Sportu je tam pramálo, zato Langmajera převeliko! Na to, jak ho vůbec nemusím, má docela dobrý hlášky, ale celkově je to pro mě zklamaní. ()

Meleth 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu za "Langoše", který zraje jako víno a druhou za krásnou Sambu v kapkách deště. Asi už holt stárnu :-) ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Lehká letní komedie. Mělo by to být asi jen o těch zadečkách, ale i těch je tam poskrovnu. Možná ještě nějaká vypracovaná bříška. Pár vtipů Jiřího Langmajera, který ale také nemá co hrát. O holkách ani nemluvě, navíc Hřebíčková už taková holka není. Napoprvé nic moc a podruhé se do toho nedoporučuji znovu pouštět. 2- ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Pro mě přijatelnější než přeceňované Ženy v běhu.Zasmál jsem se, uvolnil, vypnul... A ještě to bylo místy esteticky pěkné. ()

Delmondo 

všechny recenze uživatele

V rámci současné, tuzemské komedie mírně nadprůměrný film, který vytahuje nahoru hlavně výbornej Langoš. Konečně po několika příšernejch rolích v příšernejch filmech dostal pořádnou roli. Myslím si že kdyby se do toho vložil mistr Prušinovský bylo by to geniální. ()

Xardaxis 

všechny recenze uživatele

Jasně, je to trochu sexistický. Jasně, je tam pár otřepaných frází a vtipů. Jasně, film sází na herecké obsazení a sexy ženská těla běhající v písku (pochybuju, že by film zaujal stejně, kdyby šlo o volejbal někde v tělocvičně). Ale ve srovnání například s trilogií Babovřesky nebo filmem Zoufalé ženy dělají zoufalé věci některá hodnocení tady fakt nechápu. Nepopírám, že moje hodnocení možná zvyšuje fakt, že pro Petru Hřebíčkovou mám prostě slabost a koukat na ni je radost sama o sobě, ale já se u toho opravdu i od srdce nasmála, a to je přesně to, co od komedie čekám. Příběh to mělo, humor taky a Langmajer je sázka na jistotu, co víc si přát. ()

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Taká jednohubková tupotinka v žánri česká romantická komédia, pri ktorej sa človek sem-tam aj pousmeje a sem-tam pozrie do stropu. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Film plný romantiky pro holky protkaný chlapskými hláškami Langmajera. Bohužel většina dialogů je inteligenčně na nule a humor je většinou totálně vynucený. Obě dvě scény z luxusní restaurace jsou vyloženě TRAPNÉ. Nakonec to nejhezčí na celém filmu jsou záběry na beachové zadečky sportovkyň. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Kolečkův film je taková zážitková jednohubka - šťavnatá díky krásným zadečkům mladých (i méně mladých) sportovkyň a parádní roli Jiřího Langmajera v postavě svérázného správce hřiště s jeho vtipnými hláškami, ale jinak neslaná-nemastná. Jednohubka, po které se vám neudělá nevolno, ale ani si moc nepochutnáte. 50%. ()

Oggy007 

všechny recenze uživatele

Langoš je důkaz toho, že chlapi zrají jako víno. V jakýkoliv roli se objeví, udělá z ní one man show pro sebe. A udělá i z takové průměrné komedie nadprůměr. Jasně, není to úplně top, ale já se bavil a vzhledem ke kvalitě českýho filmu je to milý překvapení ()

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama