Reklama

Reklama

The Standoff at Sparrow Creek

  • USA Militia (pracovní název) (více)
Trailer

Recenze (8)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Černo-žlutý film, ve kterém není nic černo-bílé! Ale jinak hezky napsaná variace na Reservoir Dogs, jenom s horšími herci, trochu utahanějšími dialogy a ne tak vyhroceným závěrem, jak by si to zasloužilo. Přesto si nemůžu pomoct a dávám 7/10, něco na té atmosféře mi bylo sympatického a nevím přesně co. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dějový oblouk je zvládnutý, film udrží bez problému naši pozornost a vrcholí napínavou sekvencí, kde režisér zkušeně završuje koncepty tlumeného osvětlení v rovině stylu a zmatení diváka v rovině vyprávění, cesta k tomuto vyvrcholení je však při zpětném ohlédnutí poměrně nevýrazná, a to hlavně proto, že je nám většina postav tak nějak ukradená. I tak ale dobrá a sympatická práce a další důkaz, že malý thriller hollywoodských měřítek se dá udělat za pár dolarů, jen s promyšleným schématem vyprávění a inscenačním nadáním. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Účinný malý thriller s Dunhamovým ostrým vyprávěním, jehož potenciál zmizel do ztracena. Kromě názvu nepřináší nic nového. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Trailer nalákal na thriller odehrávající se v uzavřeném prostoru, ve kterém prim hraje interakce mezi několik pár postavami a všechno dohromady spojuje dusná atmosféra. Bohužel toho se mi nedostalo. Thriller bez známých ksichtů zabila poměrné nezajímavá zápletka, na kterou jsem tvůrcům tolik nepřistoupil, a také až k uzoufání nudné dialogy nevýrazných postav. Připojíme-li nezajímavou eskalaci děje a nepříliš mrazivou atmosféru, tak tu máme hodně podprůměrný snímek. Alespoň je to poměrně zručně natočené. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina ma ešte ako tak bavila a zdalo sa, že to bude aj na 3 hviezdy, ale potom to išlo celé do kytek, nedalo sa to vnímať, viac ma zaujímal mobil ako dianie na obrazovke a poriadne ani neviem, o čom to celé vlastne bolo a jediné, čo si pamätám, je nudná konverzácia niekde v skladišti. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Film pojednává o několika mužích, kteří jsou potmě ve skladu a po celou dobu filmu zjišťují, kdo z nich je vrah. Není to úplně nezajímavé, ale brutálně nudné a ukecané, též vcelku nesmyslné a nesrozumitelné. Též je to skoro celé natočené potmě, tak je prdlačky vidět. (12%) ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

V poho jednohubka. Dal som tomu šancu prvých 30 min., potom som si popri tom zdriemol a aj tak som stihol 10 min. pred koncom ten mega ,,zvrat,,. ()

Reklama

Reklama