Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Dobre zvolené hlasy. S tým, že sa mladá chovala tak ako sa chovala len preto, že pred x rokmi od nich odišiel tatko, som mala príbehovo celkom problém. "You were being a brat and he was just trying to be a stand up guy. Good lord, woman..." Ale non-human postavy sú sympatické. A Gen6 robotkovia sú presne tak akurát creepy, aby z nich ani deti nemali nočné mory. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Když Wall-E potká Baymaxe z Velké šestky, dostanete tohle. Next Gen je pěkný sci-fi animák, který má na rozdíl od děl velkých gigantů i něco do sebe. Svět filmu nabízí vcelku realistický pohled na budoucnost, pokud se tedy bude ubírat směrem, jakým se ubírá a oproti jiným dnešním animákům je i o něco drsnější. Záporák mě vcelku bavil a i hlavní postavy dokázaly zaujmout. Osobně bych ale vystřihl zrzku, která tam byla jaksi navíc a pak ještě psa, jenž jako komický prvek zas tak dobře nefungoval. Na animaci si jinak nemůžu stěžovat, oproti jiným menším studiům je opravdu na úrovni a jde vidět, že Asie je s takovými projekty na dobré cestě. Jasně, je to trochu klišé, ale nenudil jsem se a musím říct, že je to vážně lepší než americké projekty z poslední doby. 80% ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Asijské anime,ať se již jedná a Japonsko či Čínu, mě zatím nikdy nezklamalo a Nové generace není výjimkou. Film bych přirovnal k Velké šestce, zvláště příběhově. Ale přesto, že jsem něco podobného již viděl, tak to na kvalitě tohoto filmu nic neubírá a Novou generaci si řadím mezi únikovky, když budu muset něco pustit dětem a budu se muset dívat s nimi. :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Blade Runner pro děti, jak na to upomínají odkazy v podobě vizuálu města, deštivých scén a papírové skládanky jednorožce. Otázky nad lidskostí uměle stvořené bytosti jsou však podle mě pouze povrchně nahozené, jen vábnička pro dospělé. Příběh sám cílí na raně pubertální dívky (a asi i kluky), kteří se cítí být outsidery (a kdo se v tom věku cítí jinak?) a nabízí jim katarzi v animované pomstě a rebélii (skvěle zvolený soudtrack). Na můj vkus je však film příliš militantní a násilnický. SHRNUTÍ: Kdo by v pubertě nechtěl ovládat supersilného robota, který si to za tebe rozdá s celým světem? Kdo by takového robota nechtěl mít v dospělosti? ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

tak nevim, dva dni po sobe jsme na Netflixu videla velmi podobne kreslene pohadky, kdy vlastne ani jedna deti (5 a 8 let) nebavila, ta druha "Rodina na baterky" - v podstate poselstvi, jestli se tomu da tak rict, je uplne stejny, ale uplne stejny, forma nestastna, vetsinu vtipu poberou spise dospělí než děti ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama