Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Animák spíš pro odrostlejší děcka případně pro milovníky cyberpunku. Ta Číná v tom je cítit. Je to kopírka všech možných sci-fi - od Blade Runnera, přes I, Robot, Big Hero 6 až po Terminatora či 5th Element a řadu dalších. Ale docela to funguje. Hlavní postava je mega otravná, robůtek roztomilej a finální bossfight náležitě epický. Na animák to má i nezvykle hravou a dynamickou kameru. K tomu stačí přidat filmový šum a špetku chromatické aberace a hned to má celé trochu jiný nádech. Přesto jsem se nemohl zbavit pocit, že jsem tohle už mnohokrát viděl a něco mi ke spokojenosti chybělo - možná sympatičtější hlavní hrdinka. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tak dlhy úvod do animovaného filmu som ešte asi nevidel. Next gen, radšej takýto názov, tento činsky ktorý je na databaze je fakt na smiech. Je filmová rozlúčka s netflixom. Netreba zabúdať ani na netflix filmy ktoré sú poväčšinou v anglickom znení. Ale niektoré filmy a hlavne animáky majú aj Český dabing. Tento ho mal a bol zaručene podarený. Ale dej bol až príliš nudný a nápad ukradnutý veľkej šestke. Ktorá bola jednoznačne lepším animovaným filmom. 3* ()

Reklama

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Když Wall-E potká Baymaxe z Velké šestky, dostanete tohle. Next Gen je pěkný sci-fi animák, který má na rozdíl od děl velkých gigantů i něco do sebe. Svět filmu nabízí vcelku realistický pohled na budoucnost, pokud se tedy bude ubírat směrem, jakým se ubírá a oproti jiným dnešním animákům je i o něco drsnější. Záporák mě vcelku bavil a i hlavní postavy dokázaly zaujmout. Osobně bych ale vystřihl zrzku, která tam byla jaksi navíc a pak ještě psa, jenž jako komický prvek zas tak dobře nefungoval. Na animaci si jinak nemůžu stěžovat, oproti jiným menším studiům je opravdu na úrovni a jde vidět, že Asie je s takovými projekty na dobré cestě. Jasně, je to trochu klišé, ale nenudil jsem se a musím říct, že je to vážně lepší než americké projekty z poslední doby. 80% ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Velmi milý animák, který se nijak nesnaží zaujmout dokonalou animací. Líbil se mi celý titulkový začátek, který nám v obrázové (částečně kreslené, částečně animované) formě ukazuje dospívání malé holčičky v dospěljší verzi rebelky. Moc zajímavé. Ocitnem se ve světě budoucnosti kde všechno je robotizované, auta umí létat a bez robotů se zřejmě ani nevyserete. Holka extra roboty ráda nemá, což je problém, když na vás mluví i miska na jídlo nebo poštovní schránka. Najdete tu dost vizuáních zajímavostí a scének z různých filmů. Třeba honička na dálnici ve stylu "Já robot" nebo propad do ůplného spodku města ve stylu "5 Elementu" Robot mi hodně připomínal zase Baymaxe z "Big hero 6" Najdeme tu samozřejmě i partu debilů z hlavní krávou nepříjemnou jak vřed na prdeli. Holka a robot se musí potkat protože jinak by to nebyl animák že :) Vyděděnec a podivínka - vždy dobrá dvojka do nepohody. Nezbytnou součástí je i záporák. Ten chce jako každej pablb moc a blabla .... Na pomalu 2 hodinový animák se tu děje dost věcí které nenudí, což je skoro jako zázrak. Je to animák, takže tu nahdete spoustu barev, dětského humoru ale i dost pochmurných částí ale pořád je to animák cílený na děti. Zlý roboti, bitky ve stylu wrestlingu, odhalení záporáka (fakt hodně velké) konec jako z animáku - ups :) Prostě stejně jako před x lety nastoupily hodně kvalitní Úžasňákovi, tak nastoupil i hodně slušný Next Gen. Za mou - pořád ještě - dětskou duši 4 hvězdy bez přemýšlení. Jen mě hodně moc zarazilo že animák byl z titulkama bez dabingu, což je u animáku dost zvláštní. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

tak nevim, dva dni po sobe jsme na Netflixu videla velmi podobne kreslene pohadky, kdy vlastne ani jedna deti (5 a 8 let) nebavila, ta druha "Rodina na baterky" - v podstate poselstvi, jestli se tomu da tak rict, je uplne stejny, ale uplne stejny, forma nestastna, vetsinu vtipu poberou spise dospělí než děti ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama