Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Terri Doolittlová (Whoopi Goldbergová) je mladá dáma s nudným zaměstnáním a osamělým srdcem. Celé dny pracuje u počítače a právě pomocí počítače si zničehonic najde nového přítele, ale poněkud neobvyklého. Je to špión, který je uvězněn někde ve východním bloku a zoufale se snaží dostat pryč. Tak zoufale, že je ochoten požádat o pomoc i Terri. A její milostná aféra se začíná měnit v něco mnohem nebezpečnějšího - začínají se o ni totiž zajímat KGB, CIA, MI5 a další organizace, se kterými by nejraději neměla nic společného. (Guild Home Video)

(více)

Recenze (38)

tron 

všechny recenze uživatele

„Mala by som si na chrbát pripäť 50 dolárov a vykrikovať: ´Tu je obed, tu je obed!´“ Tradičný matný americký spotrebný tovar 80. rokov 20. storočia: komédia, špionáž, možno kúsok romantiky, spievajúca Whoopi, James Belushi s tlmičom, Benny Hill... režisérka Penny Marshallová dobrý film nakrútila až neskôr (VEĽKÝ s Tomom Hanksom). ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nebýt Whoopi Goldbergové, tenhle film by byl jen jednou z šedivých, nudných komedií, jakých se v osmdesátých letech točily mraky. Ale díky téhle dámě se to dá vidět a třeba scéna, v níž se vydává za zpěvačku, aby se dostala na britský konzulát, je opravdu hodně legrační. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou pozvedá výkon Whoopi Goldberg, která zde mohla ukázat svůj výborný komediální talent..... ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Zábavná taškařice, představující jednu z prvních komediálních rolí Whoopi Goldberg. Ta má svůj specifický styl humoru (ostatně jako každý druhý), který nemusí sednout všem. U mě se to střídá, zatímco ve Whose Line Is It Anyway byla perfektní, v Jumpin Jack Flash už se mi tak nelíbila. Klady jsem musel začít hledat jinde, ve svižném ději, v příliš nezamotané zápletce, nadprůměrné scéně na britském konzulátu, ve scénkách "I am little black lady in big silver box" a "Dogs barking. Can't fly without umbrella". Průměrná osmdesátková komedie. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Whoopi Goldberg má zajímavý humor a herecké podání, ale v tomhle filmu nepředvedla skoro nic. Má mnohem lepší kousky, tohle je na urovni sester v akci, coz je taky naprosta zbytecnost! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Whoopi umí být vtipná, ale tento film jí k tomu moc příležitostí nedává. Jedna z těch zapomenutých a nudných "osmdesátek". ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Whoopi tu hrá úradníčku v banke, ktorá sa pri chatovani na PC zapletie do špionážnej hry. Napriek tomu, že sa vo vedľajčích úlohách mihne niekoľko ďalších skvelých komikov, tak to vôbec nie je vtipné. Väčšinu filmu sedí Whoopi za obstaróžnym počítačom a nudne si píše s nejakým agentom. Potom sa na chvíľu vydá na menšiu misiu a splní triviálnu úlohu a tak stále dookola. Proste nuda. 4/10. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie s velmi živou a dobře hrající Whoopi Goldberg, která celý film táhne. Nebýt jí, tak to ani nestojí za pozornost. Docela dost mě taky překvapila samotná Whoopi a její až nezdravě štíhlá postava. Nejvíce to vyniklo na plese, kde na sobě měla modré šaty. Myslím, že už v žádném jiném filmu nebyla tak hubená jako právě zde. Ostatní herecké obsazení je nevýrazné, ale to ani celkem nevadí. Vtipných míst se tu nachází docela hodně, ale v komedii jich neni asi nikdy dost. Hudba je poměrně slušná, zato kamera působí pochmurně a nudně. Na rok 1986 je to však obstojná komedie, která pobaví i po 20 letech. ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Podle mě pravděpodobně nejlepší komedie s Whoopi. Při tomto filmu jsem se neskutečně bavil a sledoval film se zaujetím. Nemůžu si pomoct, ale je to jedna z mých oblíbených komedií .. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jumpin 'Jack Flash nie je zábavný film, je to nuda. Slabý nápad a zmätená zápletka, ktorá je zle vykonaná, neprekvapuje, že výsledkom bude nudný film, ktorý má na vykúpenie iba niekoľko komických medzihier od Whoopi Goldbergovej. 4/10 ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Jedna z komedií, ve kterých kdyby nehrála hvězda, nestojí za shlédnutí. Naštěstí je tu Whoopi Goldberg a její nezaměnitelné a nenapodobitelné herectví, které pozvedne i takový překombinovaný a nepravděpodobný špionážní příběh. Zde navíc ještě úžasně štíhlá a v některých šatech božská. Přičemž její kouzlo je hlavně v těch nemožných kalhotách a svetrech a pokrývkách hlavy nebo papučích se zvířecími hlavičkami. Všichni osttaní za ní bezkrevně hráli druhou ligu. ()

ranp 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller. Whoopi Goldberg si získala moje sympatie a Jumpin' Jack Flash je imho jedna z nejlepších písniček od Stounů, 60%. ()

Eruntano 

všechny recenze uživatele

Je to docela vtipné. I když trochu, umm, poplatné své době:-) Český dabing je spráně béčkový... Vzpomínám, že když jsem byl (hodně) malý, patřil v mých očích tento film mezi jakousi aristokracii. Těžko takový dětský pohled popsat dospělým slovníkem. Málem jsem ale zmlátil babičku, když ho vymazala z kazety. ()

Související novinky

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

Režisérka filmu Velký Penny Marshall zemřela

19.12.2018

Penny Marshall, režisérka filmů Velký, Čas probuzení nebo třeba Velké vítězství, zemřela ve věku 75 let. Americká producentka a režisérka byla sestrou rovněž zesnulého Garryho Marshalla (Pretty Woman… (více)

Reklama

Reklama