Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pořad je skvěle zvládnutý pořad. Jde o one man show "člověka na svém místě", jehož vždy opakovanou stručnou premisou "dívám se v televizi na každou blbost, aby Vy už jste nemuseli", je řečeno naprosto vše:) Luděk Staněk nevybíravě komentuje upadající úroveň televizní "zábavy", a pravidelně se trefuje do mého vkusu. Kdo by si koneckonců čas od času nechtěl poslechnout, jak třeba takové monstrakce jako TýTý nebo Senior Roku dostanou naprosto zaslouženou čočku?:) 80%, i když je fakt, že si nejsem jistý, jak dlouho mě bude neměnný (a dost jednoduchý) styl Luďka Staňka bavit. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk vyřve půlku televizního programu a je konec. Neupírám občasné vtipné glosy trefně hodnotící současný stav televizního světa, ale ta strohost formátu se (ne)překvapivě rychle začíná vyčerpávat. Navíc je to v honbě za vtipnými hláškami čím dál víc názorově úplně mimo. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Málo naplat, Pořad je zbytečnost v podobě vcelku trefných i vtipných poznámek, které by napadly kdejakého neloboTVomizovaného jedince, kdyby se náhodou díval na to, nač se dokáže dívat Luděk Staněk. Což díky němu nemusí. Naopak, směle se může utvrzovat v tom, že z telky lezou samé hovadiny, které může dál ignorovat, což už vlastně dávno dělá. Divák Pořadu tak může jen doufat, že mu sedne Staňkův humor pro účely prostého zasmání se, nebo, méně pravděpodobná situace, Staněk demaskuje skrytější nemravnost, absurditu či nějaký jiný negativní rys TV produkce. Já se směji tak napůl a pocity "aháá, to to pěkně postavil z hlavy na nohy, a zvlád to jako jeden z prvních" zažívám u Pořadu velmi výjimečně. Co tak nějaký pořad o tom, na co má v TV smysl koukat? Já vím, není to taková bžunda, ale... na co teda kurva mám koukat?! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já se v televizích dívám na každou blbost, aby vy už jste nemuseli." To si zaslouží ocenění, neboť mne pečlivý výběr televizních debilit, doprovázený nekorektně sarkastickým komentářem, docela dost baví. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen velmi malý vzorek, asi tři díly. Aktuálně ten věnovaný dokumentu o Lucii Bílé. 70 % segmentu tvoří ukázky a ve zbylých 30 % moderátor dokola konstatuje, že to je směšné - ne proč, jen to prostě řekne, chybí jakýkoliv kontext, myšlenky, cokoliv. Smysl pořadu je zřejmě v tom vyložit lidem, co si mají konkrétně myslet, ovšem s tím, že to je nakonec to, co by si beztak mysleli. Asi potvrzení, jak je celá komunita Pořadu inteligentně nad věcí, aniž by bylo nutné začít přemýšlet a vysvětlovat. Možná to potěší lidi, kterým moderátor přijde vtipný? O to jde? Být vtipný a náhodou k tomu pouštět ukázky z televize?Asi kdyby mi Staněk přišel jakkoliv vtipný, viděl bych to jinak? Nevím, nerozumím tomu, proč bych se na to měl dívat a co bych si z toho měl odnést. Pozitivně se dají hodnotit jen ty samotné ukázky ze špatných pořadů, ale nevím, proč si radši nepustit nějaký sestřih na Youtube. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z úplného opovržení jsem se postupně dostal do stádia, kdy se nesměju všem těm ptákovinám, které Staněk rozebírá (a že je to vážně síla), ale jemu samotnému, který sám sebe paroduje a už se nemůžu přestat smát jak tou televizí opovrhuje. Ten si to špatné vždycky najde, jenom mě zajímá, kdy na ten všechen odpad přestane koukat.. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk poukazující na to, jaký h***na se na našich tuzemských televizních stanicích vlastně vysílají. Jenže ty glosy až na pár výjimek mu prostě nejdou. Daleko víc mě bavili například v pořadu 'Pod pokličkou'. Navíc je to stejně pasé, vzhledem k tomu, že už televizi delší čas nesleduji. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

No ubohost českých televizích mě už nijak nepřekvapuje je asi stejně šílená jak tento moderátor Luděk Staněk, jenž rozumu taky moc nepobral. / Viděné epizody *26.dílů / ( Hodnocení: 4/10) ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Vždycky si pouštím staré díly..................... a směju se jako dítě. Geniální nakouknutí na shity dnešních českých televizních kanálů. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Staněk je dobrý a vtipný. Některé jeho komentáře k některým pořadům mi málem potrhali bránici. Např. Pořad o pořadech o vaření a Ditě P byl dokonalý! Je toho samozřejmě více. Proto klikněte na stream TV a na něco z toho koukněte. Uvidíte, že nezůstanete u jednoho pořadu Pořadu. Občas mu sice někde humor skřípne, ale většinově mlátí hřebíky na hlavičku. * * * * ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jo!" ............. moje reakce po všech dosavadních dílech, kdy si Luděk dělá srandu z debilit našich TV. A dělá to dobře, vtipně, trefně a přiměřeně sarkasticky. Úspěch tohoto pořadu ale netkví jen ve vtipných kreacích svého účinkujícího, ale právě míře imbecility našich pořadů, které je prostě strašně snadné shodit. Jeden z mála pořadů, kdy jsem fakt stiskl otravně podbízené tlačítko "Odebírat". Víte, podle mě je kvalita našich TV tak v prd****, že tyhle pořady ála Pořad prostě potřebuju v rámci udržení duševní rovnováhy vidět. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně masakr. Člověk by ani nevěřil, čeho všeho jsou u nás lidi schopní. Dostal mě díl Senior roku. :D ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je při těle a křičí, což sám o sobě často prohlašuje. Ale především: je vtipný. Dokáže ironicky komentovat televizní pořady jako výborný stand-up komik a zpravodajství dokáže komentovat tak, že to není jen zábavné, ale i chytré. Umím si ho představit jako politického komentátora. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

S Pořadem mám při hodnocení docela problém.S Luďkem Staňkem buď absolutně souhlasím,a pak je to na pět hvězdiček,nebo s ním absolutně nesouhlasím,a pak je to na odpad!.Problém vidím v tom,že Luděk Staněk kritizuje prakticky všechno a někdy zbytečně tlačí na pilu,aby to bylo hodně vtipné.Přesto to vidím na 3*+,protože naše televizní stanice utrácejí peníze za děsivé kraviny,a pak se tady brečí,že nejsou peníze na filmovou tvorbu.I když některé české tvůrce bych od financí nejradši úplně odstřihl.Řekl tady někdo Troška? ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

V podstatě jen další kulinářská show, v níž však glosmaster Luděk Staněk vaří kotel čočky tuzemské produkci.. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jílková: "Hezký večer, dámy a pánové. Vítám vás v pořadu Máte slovo." Staněk: "Pokud se díváte na Máte slovo, můžete si být jisti, že váš hezký večer právě skončil." Luděk je fakt velikej řízeček, naprosto s nikým a s ničím se nepáře a přitom všem si ještě dokáže zachovat velkou míru slušnosti a nadhled. Dokonce si troufám tvrdit, že Luďkova osvětová činnost v rámci televizní zábavy má větší účinek než kdejaká upocená pseudointelektuální katovna. V té může učený kritik blekotat o pokleslosti masové zábavy dvě hodiny, pak přijde tlustej Luděk a shrne to celý jednou větou. Tleskám, Luďku. A chci tě za kamaráda... ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Kromě Maryška snad jediný kritický pořad v současné mediální marnosti. Nakonec jsem rád, že nemám televizi. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Je super že existuje člověk co se dívá na televizi za mě. To nejlepší co televize během týdne vyprodukuje během pár minut. Ušetří čas díváním na televizi a pár mozkových buněk. ()

Reklama

Reklama