Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Stream není BBC a Staněk není Brooker. Tak to pěkně děkujeme kapitáne Splashere Obviousy, navíc to srovnání je dost nefér ne? Ale tak mě to nechte laskavě dopsat ano? Ano? No dobře, tak tedy ... tím, že Stream není BBC jsem měl na mysli nejen to, že mají menší rozpočet, ale taky že mají mnohem větší volnost než měl Screenwipe. A tuto volnost příliš nevyužívají. ___ Neviděl jsem všechny díly, ale jak to, že jsem ani jednou nenarazil na Barrandov Muzika, Šlágr, Saavedru nebo jiné kanály? To tu žumpu Luděk moc dobře nepřebírá. ___ BTW Už se těším na report Philomeny Cunk o Shakespearovi. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem zdaleko všechny díly tohoto Pořadu. Vlastně jsem epizod Pořadu viděl naprosté minimum. Ale vždycky to bylo naprosto super. Pořad sice je na plné hodnocení, já si ale myslím, že to vůči jiným Pořadům není úplně fér a proto nechám hodnocení na čtyřech. Luděk Staněk má výbornej smysl pro humor, je výbornej moderátor a hlavně, kouká za nás na všemožný (nejen) Soukupy. A většinou zkritizuje to správný a podstatný zábavnou formou. Jsem s tímto Pořadem tedy spokojen. Pořad je super, tento Pořad doporučuji. 85%. ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se u něčeho takhle nepobavil. Naprosto dokonalé komentáře k debilním věcem v televizi o kterých bych si doteďka netroufal říct, že se můžou dostat do televize. Naprostá paráda. :D ()

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk hodně řve, působí občas přeafektovaně, ale má tak skvělou náplň pořadu-dno televize. A na to se vždy dobře kouká. Některé díly jsou opravdu skvostné perly, Staněk skvěle "zabíjí" situaci a jasně a stručně hodnotí to, co si myslí každý. Pak jsou zase díly, kde Staněk řve a je to o ničem. Vyváženost je tak půl na půl, ale z pořadu si člověk minimálně odnese úsměv na tváři při některých televizních trapnostech. Doteď si pamatuji díl, kde byli rozebíráni hokejisté v seriálu Přístav a to nám přineslo jeden z nejhorších vtipů všech dob: Random týpek: "Byl by jsi tu za hrdinu!" Jiří Hrdina, slavný hokejista: "No počkat, za hrdinu jsem tu už já!" Hospoda: "HAHAHAHAHAHAHA." Pokud se nad tímto chcete pobavit a překousnete občasnou afektovanost moderátora, tak s chutí do toho-příjemná oddechovka, 3*. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Čumím na to, to je fakt. Na hajzlu to pak líp odsejpá (to není úplně to slovo), navíc rozumná stopáž. Ale není to ta klasická sračka typu spláchnout, nazdar. Nutí mě k zamyšlení. Tlustej mamrd věčně tlemí na bednu a logicky je z toho zpruzenej. Doma už na ty jeho věčný stížnosti nebyl nikdo zvědavej, tak si stěžuje veřejně. Mohl se na to vykvajznout a jednoduše to vypnout. On si z toho ale udělal živnost. Tak kdo je tady za kreténa? Myslím za toho největšího? To mi teda řekněte... ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Někdy to hraničí z trapností, Staněk holt hodně přehání, někdy zajíždí zbytečně do politiky a dělá ze sebe debila. Často (a hlavně kolem politiky) vytrhuje z kontextu a kecá nebo mystifikuje. Jinak ovšem až moc dobře vystihuje trapnost českých televizí a často mi pomáhá s tím, abych se občas cítil jakžtakž v obraze, když se nedejbože jdu socializovat s lidmi, pro které jsou české televizní kanály stále středobodem jakékoliv domácí zábavy. Což se mi na několika podzimních bývalo-firemních akcích víceméně hodilo. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Přesné, trefné kecy na televizní hnůj v přímém přenosu. Tolik sdílných názorů od veřejně známého člověka nemám jen tak s někým jako s Luďkem Staňkem. Doufám jen, že někteří lidé např. pan Soukup z ´´Tv Bahna´´ nedostanou rozum a neskončí. Co bychom pak žrali. Díky :) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad u kterého se fakt nasměji. Luďek Staněk mnohdy nevybíravým způsobem dehonestuje televizní produkci na všech frontách. Jeho glosy jsou trefné, vtipné a bohužel ve většině případů také oprávněné. Jsem ráda, že se konečně někdo odhodlal k tomu, aby celému éteru vyhlásil, co si o těch nevkusných, hloupých a nic neobsažných televizních pořadech myslí divák, jenž používá hlavu i k něčemu jinému než k utrácení peněz za kadeřníka. Na 95% mi vždy kapne do noty. těším se na každý nový díl. Jen tak dál a houšť, aby se to neomrzelo. Za mne plný počet s očekáváním.... PS: jediné co mne opravdu, ale opravdu mrzí je, že se tam tak málo vyskytuje Libor Bouček. PS2: Musím s hodnocením dolů, neb mne Luďek dost zklamal. Je mi jasné, že nemůže dštít síru a oheň na svého chlebodárce a kolegy, ale než se propůjčit k takto trapné propagandě stream pořadů (asi v očekávání vyšších prémií), tak se na to měl raději vykašlat. Některé jmenované v dílu ze 22.12. jsou totiž trapnější a ubožejší než to, co pranýřuje v televizi. Asi holt není takový frajer, jak jsem si myslela. Škoda. Že jde jeho pořad trochu dolů - budiž, ale s takovou už na něj nejspíš dlabu. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na televizi téměř nekoukám a o kvalitě "zábavy" jsem neměl velký iluze, ale z toho, co jsem v těch pár dílech viděl, mě občas jímala hrůza. Nejvíc mě zarazilo rozšíření velkýho množství dementních pořadů i na kanály ČT (Senior roku - WTF?!). Luděk Staněk ale naštěstí dokáže tyhle televizní průsery podat tak, že člověka dokonce pobaví. Fakt by si ale moh odpustit svoje pravdoláskařský kecy zabalený do rádoby satiry a ironie (uprchlíci apod.). ()

Torpid 

všechny recenze uživatele

Ta afektovaná forma výsměchu Pořad dost přibližuje právě tomu, na co se v TV produkci zaměřuje. Obávám se , že Staňkův cíl je naprosto stejný jako cíl těch nejpokleslejších TV estrád. Vytvořit návyk a servírovat po dávkách. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Rozpačité počátky, v současnosti výborný Pořad. Autor si ve vší vážnosti dělá legraci z jiných aktuálních pořadů vymývajících lidem mozky a decimující vkus. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je hrozně jednoduchý plácnout sem pět hvězdiček, když ten televizní odpad je voňavější a voňavější. A taky to mnohdy převelice pobaví. I když já bych byl asi sprostší. Ale jak to tak člověk sleduje, neubrání se pocitu, že někdy Luděk Staněk vaří z vody. Jasně, vona to není zábava sledovat všechny ty milióny blbostí na všech televizích a vybírat ty nejvýživnější. Ale zjednodušovat si to někdy až přehnanou afektovaností, variacemi na obdobné téma a bezhlavým pomlouváním... a ten někdy trapnej humor... nemám na tůto copyright já? Nicméně se snažím vyjádřit, že k některým (ale není jich moc, tak dva) pořadům, které se v Pořadu objevily, mi to přišlo trochu nespravedlivé. Ale zas na druhou stranu by to povinně měli sledovat hlavouni z televizí. A navíc se tam dozvím i o těch báječných relacích, na které já jsem nenarazil. Ne že bych chtěl. Ale tak klaunovi meně než tři nedám... ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Staňkova parodie pořadu Máte slovo je něco tak přesného, že mu dám ty 4 hvězdy snad už jen za ni :-) ... Mimochodem taky je to nádherná ukázka toho, že by sesterský pořad ze Streamu Hudební masakry nemusel být až tak zbytečný a tristní, jen kdyby měl podobně trefného, vtipného a sarkastického moderátora. ()

Jan.S.Harold 

všechny recenze uživatele

Staněk mě místy docela dostává do kolen. Jako v poslední době asi nic. Nicméně funguje to jenom napoprvý. Jak zmizí moment překvapení, tak už je to často jen uřvaný a mnohdy za hranicí trapnosti. Ale to zas tolik nevadí, protože to prostě není formát, ke kterýmu by se člověk vracel, žejo. Za mě dobrý; dost se trefuje do mejch pocitů, když už někdy v některých domácnostech narazím na tu technologii minulosti. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, k čemu je pořad uváděný jakýmsi troubou, jehož výplody mají asi stejnou úroveň jako nejimbecilnější výkřiky v diskusních příspěvcích na nějakém bulvárním serveru. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Pokud něco o vánocích podle televizí nemáte, pak se rozhodně nemáte zvedat ze židle.“ Pořad Luďka Staňka s originálním názvem Pořad je výborný obzvlášť pro ty, jako jsem já, kdo nesledují televizi. V Pořadu totiž Staněk za sedm minut shrne, co šíleného se dělo v televizi za minulý týden. A je to shrnutí vtipné, cynické a přesně se mi trefuje do druhu zábavy, který mám rád. Ale hlavně mě to zcela naprosto odrazuje od toho, abych si televizi zakoupil nebo dokonce se na ni jen chvíli podíval!!! ()

Reklama

Reklama