Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk je .... evropský komisař. Horší nadávku ostatně neznám. Pod rouškou intelektuála nám předhazuje co je dobré a co špatné, jak jsme špatní když se směje tomu že někdo upadne, že Meszárošová má malý mozek a neumí číst a tak podobně. Ve skutečnosti jde ale o to, co já a spousty jiných bytostně nesnáším - pořád se mi někdo snaží vychovávat, ukazovat, že když se například směju vtipům o blondýnách tak jsem macho a podobně. Ten pořad není vtipný a je podstatně blbější než to co kritizuje. Na konci se chlapec rozčílí a prská na všechny strany - asi aby měl tu správnou image. Sebral mi 7 minut života, ale to je moje blbost. to mu vyčítat nemůžu.Za mě nikdy více. Jo a odhalení, že v reklamách plácají nesmysly je na Nobelovu cenu, to by jeden neřekl. ()

hull 

všechny recenze uživatele

Smutnou skutečností je, že tenhle Pořad se vysílá. Sedí tam zpravidla špatně oholený chlápek v křesílku a háže hlášky. Pořad je lehce přiblblý a občas ho moderuje i Libor Bouček. Obsah nemá nikterak valný a naštěstí to trvá vždy asi jen 5 minut. Bohužel ostatní kanály vysílají 24 hodin denně, takže těch zbytečných cca 5 minut, které na tu bídu upozorňují už vydržíte taky. ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Bez Luďka nejsou moje pátky kompletní. Díky němu se začínám chlámat smíchy už jen ve chvíli, kdy v televizi vidím Libora Boučka. Díl s Liborem samotným byl samozřejmě top. ()

Uroboros 

všechny recenze uživatele

Tak po včerejší nehodě, kdy jsem se omylem ve sklepě lehce nadýchal výparů nějakého ředidla a pak shlédnul maraton Pořadu, měním své hodnocení na plný počet. Staněk je sice (trochu) obézní a sebestředný chlapík, ale když postupem času pochopíte jeho správně arogantní a afektovaný humor, budete si užívat každý díl a dusit se v záchvatech smíchu. Teda já se aspoň dusil. Ty jeho postřehy a komentáře k těm sračkám, co běží na našich televizích, fakt nemají chybu. Staněk na Hrad! ()

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

To, na co chtel autor na zacatku upozornit v TV, se jemu samemu stava na internetu. Nechapu, proc musi skoro porad tak hystericky kricet. Byt tam normalni, ne tolik emocemi zabarveny vyklad, tak by to asi 2 az 3* zaslouzilo. Kdyz to srovnam treba s Hudebnima masakrama, tak to je jak nebe a dudy. Jeden porad ma formu, slusne vystupovani, zadne urazky a vystupovani na urovni a ten druhej v tomto pripade Porad nema vubec nic, jen sarkasmus a nemistne rvani do kamery bez spetky vtipu. add.: Tak po novym dilu tomu dodal jeste korunu, kdyz celou pulku zalozil na tom, ze nejaka pani vyrabi blbosti z damskejch tamponu. Nechapu, proc ho to tolik iritovalo a hlavne by asi dostal infarkt kdyby zjistil ze clenove jednotek SAS pouzivaji tampony pri rozdelavani ohne a maji ho v KaPeZetce. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Ty jeho hlášky by měli tesat do kamene: "V MISS jde o to, aby měli následující rok hokejisté a špatně oblečení bohatí lidé s čím souložit... "Tuhle soutěž nemusíte ani vyhrát, abyste se stala řezivem pro osazenstvo Kozičky... "Možná se soutěže krásy, za ten rok, co jsem je neviděl, změnily v něco mezi přehlídkou budoucích zlatokopek a soft verzí nějakého porno castingu..." Díl o Miss a Vágnerovi jednoznačně nejlepší. ()

m.arta 

všechny recenze uživatele

Díky Luďkovi se na televizi nemusím dívat, nemám ji ani už dávno doma. Stačí mi jen tento týdenní sestřih. V hlavě mi běží otázka PROČ. Ne vážně, proč se tyto pořady vysílají, proč na to lidé koukají, proč takto lidé tráví čas, proč to někdo natáčí, proč to někdo vlastně sakra vysílá, proč to někdo moderuje a proč jsme ještě na světe? :D Nikdy nevím jestli se mám smát nebo brečet. Neuvěřitelných pár minut vyvolávajících ve mě pocity vlastní nejistoty, jestli já nejsem ta nenormální. Jen si říkám, že se čím dál víc bojím vycházet mezi lidi. :D help me. TOP pořad! Ať žije sarkasmus! ()

baegus 

všechny recenze uživatele

Trefné komentáře, dobře vybrané masakry z našich skvělých televizí, jen na vtipech by to možná občas chtělo mírně zapracovat. Každopádně je to něco, na co se vždycky rád podívám a díky čemu mám mnohem větší radost z toho, že se televizi vyhýbám co možná nejvíc. ()

ssarka 

všechny recenze uživatele

jupíí,tak tohle jsem potřebovala pro chvíle nudy...stejně jako Hudební masakry je tohle bomba,kdy nadšeně souhlasím s každým zde jmenovaným...je to pecka a za bříško se popadám.. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele

Jediný zdroj, odkud vím, co dávají v televizi. Osobně jsem si myslel, že hůře, než za mého dětství a mládí, kdy byla televize plná "zábavních" pořadů, seriálů v USA dávno zapomenutých a jihoamerických telenovel, nemůže být hůř. Televize našly nové způsoby jak likvidovat mozky svých obětí - kriminálky, pořady o vaření a pořady o předávání různých cen (dokonce i Miss už máme víc). Nicméně více než o televizích to vypovídá o nás samých. Před pár lety jsem si myslel, že televize je přežitek a lidi se budou přesouvat ke sdílenému obsahu na netu. Myslel jsem si, že není možné, aby někdo řídil svůj čas podle televize když je možné, že si každý člověk může řídit obsah, který bude sledovat a čas, ve kterém jej bude sledovat sám. No, spletl jsem se. Televize sice zflexibilněly tím, že je možné si pustit záznam, ale ani to to nevysvětluje. Je prostě stále velká skupina lidí, kteří televizi pustí a je jim fuk na co tam čumí - hlavní je, že telka jede. Nicméně i tak je debilita některých pořadů až zarážející.// Co se týče samotného pořadu Pořad, tak se nedá říci, že by Luděk Staněk byl nějak vtipný. Navíc v poslední době už jeho pořad trpí tím, že obsah v televizích je víceméně neměnný a tak glosuje neustále to samé - rok co rok. A tak nebude trvat dlouho a nebude třeba se dívat ani na pořad Pořad. ()

Pacas odpad!

všechny recenze uživatele

Politické agitky zaměřené jedním až po prdel naplněným pokryteckým směrem považuji za absolutní odpad a tento vyžranej debil bez bez špetky vtipu a celá propaganda svazácké rádoby televize Stream je tím narvaná. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Božské shrnutí největších debilit z TV vysílání. Zpočátku mi tenhle pořad a hlavně Staněk přišli trochu trapný, ale s postupem času je to čím dál lepší. Jen tak dál. ()

Asgard 

všechny recenze uživatele

Staněk! Je tu Váš nový Staněk! Nudí Vás televize? Staněk! Bolí Vás z bedny bedna? Staněk! Nový Staněk! Odpoví na Vaše problémy! Staněk! Protože v televizi dávaj píčoviny a Staněk za Vás chytne kulku! Staněk! ()

sbinda 

všechny recenze uživatele

Luděk někdy zbytečně svým podámím tlačí na pilu. Ve většině případů mi ale šetří čas a vytahuje perly současne tv tvorby. Je radost dostat pěkně na talíři ty nej freak show, které mi rozšíří obzory, a proto jako oddychový formát to mám rád. 70% ()

Reklama

Reklama