Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z úplného opovržení jsem se postupně dostal do stádia, kdy se nesměju všem těm ptákovinám, které Staněk rozebírá (a že je to vážně síla), ale jemu samotnému, který sám sebe paroduje a už se nemůžu přestat smát jak tou televizí opovrhuje. Ten si to špatné vždycky najde, jenom mě zajímá, kdy na ten všechen odpad přestane koukat.. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Staňkova parodie pořadu Máte slovo je něco tak přesného, že mu dám ty 4 hvězdy snad už jen za ni :-) ... Mimochodem taky je to nádherná ukázka toho, že by sesterský pořad ze Streamu Hudební masakry nemusel být až tak zbytečný a tristní, jen kdyby měl podobně trefného, vtipného a sarkastického moderátora. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je hrozně jednoduchý plácnout sem pět hvězdiček, když ten televizní odpad je voňavější a voňavější. A taky to mnohdy převelice pobaví. I když já bych byl asi sprostší. Ale jak to tak člověk sleduje, neubrání se pocitu, že někdy Luděk Staněk vaří z vody. Jasně, vona to není zábava sledovat všechny ty milióny blbostí na všech televizích a vybírat ty nejvýživnější. Ale zjednodušovat si to někdy až přehnanou afektovaností, variacemi na obdobné téma a bezhlavým pomlouváním... a ten někdy trapnej humor... nemám na tůto copyright já? Nicméně se snažím vyjádřit, že k některým (ale není jich moc, tak dva) pořadům, které se v Pořadu objevily, mi to přišlo trochu nespravedlivé. Ale zas na druhou stranu by to povinně měli sledovat hlavouni z televizí. A navíc se tam dozvím i o těch báječných relacích, na které já jsem nenarazil. Ne že bych chtěl. Ale tak klaunovi meně než tři nedám... ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jílková: "Hezký večer, dámy a pánové. Vítám vás v pořadu Máte slovo." Staněk: "Pokud se díváte na Máte slovo, můžete si být jisti, že váš hezký večer právě skončil." Luděk je fakt velikej řízeček, naprosto s nikým a s ničím se nepáře a přitom všem si ještě dokáže zachovat velkou míru slušnosti a nadhled. Dokonce si troufám tvrdit, že Luďkova osvětová činnost v rámci televizní zábavy má větší účinek než kdejaká upocená pseudointelektuální katovna. V té může učený kritik blekotat o pokleslosti masové zábavy dvě hodiny, pak přijde tlustej Luděk a shrne to celý jednou větou. Tleskám, Luďku. A chci tě za kamaráda... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jo!" ............. moje reakce po všech dosavadních dílech, kdy si Luděk dělá srandu z debilit našich TV. A dělá to dobře, vtipně, trefně a přiměřeně sarkasticky. Úspěch tohoto pořadu ale netkví jen ve vtipných kreacích svého účinkujícího, ale právě míře imbecility našich pořadů, které je prostě strašně snadné shodit. Jeden z mála pořadů, kdy jsem fakt stiskl otravně podbízené tlačítko "Odebírat". Víte, podle mě je kvalita našich TV tak v prd****, že tyhle pořady ála Pořad prostě potřebuju v rámci udržení duševní rovnováhy vidět. ()

Reklama

Reklama