Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(6) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Tento pořad vytáhne špunt z oceánu, aby odhalil skrytá tajemství a ztracené světy za pomoci průlomové technologie, dechberoucích fotografií a špičkových mořských archeologů. Série přináší nové pronikavé poznatky o epické historii lidské civilizace a o hluboké historii planety Země samotné. Odhalíme potopená města, vraky a úžasné přírodní zázraky hlubiny. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Vždy ma presne toto fascinovalo, aké obrovské množstvo tajomstiev ukrývajú oceány, obrovský a zatial minimálne preskúmaný svet. Inak ide o klasický, televízny a zastaralý typ dokumentu od National Geographic, tj 8 minút úvod o čom bude dnešná, potom to vzápati hned zopakujú a potom pre istotu ešte osem krát, viete čo myslím. V dnešnej dobe sa už dajú dokumenty robiť zaujímavejšie, pútavejšie a údernejšie, po pár častiach ma to prestalo baviť, najzaujímavejšia bola epizoda o atlantíde. ()

AlfaNumerO

všechny recenze uživatele

Neustále opakování: "...A teď si ukážeme, jak bude vypadat místo po vypuštění..." dokáže po nějaké době být velice repetitivní a značně otravné. Kratší stopáž a snížení počtu opakování animací by neublížila. Tak či tak první série dokáže navnadit a především díl s Egyptem, Atlantidou a Mongolskou flotilou mě neskutečně bavil. Druhou sérií se však asi už neprokoušu. 75% ()

Erutan_Revol 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě jsou i zajímavější dokumenty, s lepšími záběry, animacemi a poutavějším dějem. Ale v rámci tématu lodních vraků, což není pro každého, tak je děj dostatečně zábavný. Kombinace dobových záběrů lodí, výpovědí informátorů, počítačové animace a záběrů z terénu udrží pozornost dostatečně po celou dobu stopáže pořadu. 7,5/10 ()

Reklama

Reklama