Reklama

Reklama

Noční můry z temnot

  • USA Scary Stories to Tell in the Dark (více)
Trailer 1

V opuštěném domě úplně na konci města najde parta teenagerů knihu, která je strašnější, než cokoliv, co si kdy dovedli představit. Zanechala ji tu mladá dívka s hrozivým tajemstvím ještě před tím, než sama beze stopy zmizela. Starobylá kniha je plná děsivých příběhů a ještě děsivějších monster, ale není tak úplně ke čtení. Kniha naopak čte toho, kdo s ní přijde do styku. Přečte jeho největší noční můry, napíše z nich příběh a začne ho vyprávět a odvíjet i ve skutečném životě. A to včetně hrozivých příšer. Parta teenagerů se dostala na místo neobvyklého zla. Neměli tuhle knihu nikdy otevírat a měli včas utéct. Neutekli. Proto teď musí čelit svému strachu, nočním můrám a děsům, které je přišly zabít. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

janes.

janes. (hodnocení, recenze)

Psychor

ale ty si sa  zarucoval za kvalitu,tak teraz to nedavaj na hviezdicky a neviem co dalsie,ak sa hororovy expert zaruci,tak ocakavam 5 hviezdicek,a ne vyhovorky typu laicky pohled a dalsie somariny ;)

a ked si uz konecne odpisal,tak ta poprosim prezrad kto ta menoval zdejsim hororovym expertom,alebo ako si sa nim stal.a kto ta tu za neho povazuje..?

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

janes.

Jedná se o zklamání v kontextu očekávaného. Pokusím se danou problematiku vysvětlit způsobem, který bude dostatečně srozumitelný i tvému laickému pohledu. Očekáváme-li kupříkladu pětihvězdičkový horor, budou pro nás výsledné čtyři hvězdičky bezpochyby zklamáním, přestože v absolutním měřítku stále půjde o vysoce nadprůměrné dílo.

na příspěvěk reagoval janes.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

lukasK1995

No nevím. Horror od 12 - ti let? Syn má zrovna 12 a jestli je to děsivé, tak by to nedal. Tak buď to špatně ohodnotili (ten věk) a nebo to bude nějaký čajíček.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

janes.

janes. (hodnocení, recenze)

Psychor

a teraz si po sebe precitaj co si napisal do diskusie a co do komentara, ty hororovy exprt, v jednom sa zarucujes za kvalitu, v druhom je to sklamanie

na příspěvěk reagoval Psychor

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

toto je asi pre nactiletych horror vsak ? u nas v kine to davaju v krasny cas sobotu 22:40 no nerad by som utratil prachy za dalsie zasrane stranger things

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

God Thor

God Thor (hodnocení, recenze)

Suhlasim s nazorom, nemusi tam byt gore ani prehnana nahota aby to bol kvalitny horror. Takže pg-13 može byt kldune na mieste.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Comida

Jakožto zdejší hororový expert se domnívám, že obavy dotyčného uživatele nesměřují ke kvalitě snímku jako takového, jelikož o schopnostech Andrého Øvredala může pochybovat jen naprostý laik, ale spíše ke skutečnosti, že se projekce pravděpodobně zúčastní i početný zástup nezletilých diváků, kteří jsou bohužel náchylnější k nepřístojnému chování, což se následně promítá do atmosféry v kinosále a zásadním způsobem narušuje naše prožívání daného hororu.  

Vabr

Vabr (hodnocení, recenze)

Nemyslím si, že to bude horší kvůli tomu, že to bude od 12 let. Pro mě jako 13 letýho kluka to je plus. Chci jít na to s bráchou a kámošem. Myslím, že to bude (možná hodně) děsivé. Killy asi budou za kamerou nebo nebudou tak gore. Mně to tedy upřímně nevadí, ale většině ČSFĎáků to vadí. Právě čtu knižní sérii v angličtině (v češtině není). Líbí se mi, ilustrace hodně super.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavej jestli se Øvredal zase pochlapí jako to udělal pře 3 lety po takové dlouhé době s The Autopsy of Jane Doe.

na příspěvěk reagoval Tryskomyš

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Dacsus , Dacsus

za prvé profilovku měním stokrát za den a za druhé fajn, i tak oceňuji tvoje věštecké a filmové znalosti, přeci jenom z traileru, který má dvě minut........wow 

na příspěvěk reagoval Dacsus

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Sorry, je to len predpoklad, vychadzajuci z traileru a zo skusenosti z poslednych rokov. Samozrejme, mozem sa mylit, a ak to tak je, budem len rad...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Dacsus

Dacsus (hodnocení, recenze)

Dnes už skutočne nik nenatočí poriadny horror? Samé jump sare, to si možu strčiť do diery v lebke vydlabanej drevenou lyžicou, a zaliať kyselinou.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Upřímně mnohem děsivější než duchové mi připadá skutečnost, že film má celých šest scénáristů (i když je jedním z nich del Toro).

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

no né počkej, ty si z toho děláš legraci, ale to je docela vážný téma. Naposled když se takhle rozdělovala společnost, tak to skončilo druhou světovou válkou a tady PAN Psychor, by rád židovským ženám a dívkám řezal prsa, teď zase dělí společnost........ehm začíná to být dost zvláštní. 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Psychor

No o tom, že to bude něco co stojí za shlédnutí nepochybuji, ale nebudu osobně dělat předčasné ukvapené závěry o tom, jak bude film vrcholový, protože takový názor si udělám, až ho uvídím. Takže pokud jsem to dobře pochopil, takže podle tebe půjde o něco ve stylu The Witch, která určitě nebyla pro mainstreamové publikum (za což mluví i zdejší hodnocení). Takové věci osobně fakt můžu.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Jakožto zdejší hororový expert se mohu za kvalitu Scary Stories to Tell in the Dark zaručit, jelikož půjde o jeden z vrcholů letošní sezony. Nečekejme však záplavu prvoplánových lekaček, nýbrž nefalšovaný psychologický teror. Vzhledem k těmto okolnostem nelze snímek doporučit k projekci mainstreamovému publiku. O to více si ho však vychutnají opravdoví mistři hororu.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, TheWhiteWolf, janes.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Konečně se rýsuje další počin od talentovaného Andrého Øvredala :-) těším se! doufám, že dostanu stejně skvělou pecku jako byla jeho Jane Doe, protože když si vzpomenu na její mrazivý a sklěnený pohled, tak mě dodnes straší.

na příspěvěk reagoval Psychor

Související novinky

Del Toro konečně na chodníku slávy

Del Toro konečně na chodníku slávy

08.08.2019

Oscarový režisér a scenárista Guillermo del Toro (Tvář vody, Purpurový vrch, Hellboy) byl po letech práce ve filmové branži konečně poctěn hvězdou na hollywoodském chodníku slávy na Hollywood… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama