Reklama

Reklama

Na opuštěné farmě žije muž, o kterém se říká, že likviduje beze stopy těla mrtvých. Jeho služeb využívají především kriminální živly a stejně tomu je i v tomto případě. Zakázka se jen trochu liší od běžných zvyklostí tím, že jedna z obětí není mrtvá. To způsobí určité komplikace. (recha)

Recenze (12)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Novinka od režiséra Chada Archibalda, který před 4 lety překvapil solidním Body hororem Bite, ale očividně to byla jen náhoda, protože zbytek jeho tvorby za moc nestojí. Film má poměrně neotřelý a lákavý námět o chlapovi, který se živí zbavování mrtvol, které mu gangsteři předhazují před dveře a je škoda, že v téhle rovině nedochází k žádným explicitním scénám. Vše se změní jakmile jedna z "mrtvol" stále žije. Je zvláštní, že se film tváří spíše jako Drama. Sice to není vyloženě nuda, ale k žádným zajímavým momentům zde vůbec nedojde. Herecké výkony jsou průměrné a závěrečná akční pasáž je natočena až moc béčkově a nezajímavě. Hlavní hrdina i jeho dcera jsou sympaťáci, ale to k dobrému filmu nestačí. Čekal jsem víc.40% ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Na izolovanej farme žije muž, o ktorom sa vie, že likviduje telá zosnulých, po ktorých nezostane ani stopy. Túto jeho službu zväčša využívajú kriminálnici a nie je tomu inak ani v tomto prípade. Tentokrát sa zákazka líši tým, že jedna z troch obetí v skutočnosti nie je mŕtva a mužovi a jeho dcére spôsobí značné komplikácie. - Viac-menej klasický horor od tohto tvůrčího týmu z Kanady. Čiže sa dej opiera o sympatické postavy, tvorcovia patrične využívajú prácu s vizuálmi a hororové prvky sú podané v trochu inej rovine, než ako tomu býva v mainstreamovejších hororoch. Paranormálne aktivity v tomto prípade pôsobia len ako doplnok, poprípade ako pomoc postavám v núdzi, ale práve toto netradičné spracovanie ma zaujalo. Na postupné budovanie deja sa dá aj napriek tomu pozerať a celý čas som bol zvedavý, ako to dopadne. Z dievčaťa menom Ava Preston bude podla mňa v budúcnosti velký talent, pretože vo všetkých scénach vyzerala prirodzene a na svoj vek hrala prekvapivo vyspelo. Naďalej zostávam fanúšikom tohto indie zoskupenia a som zvedavý, s čím prídu ďalej. + herec z WolfCop + herec z The Hexecutioners + herec z Antisocial a Let Her Out ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V celku vydarené ľakačky nanešťastie nedominujú filmu, sú akoby okrajové a zvyšok vypĺňa nejaká vata, ktorá fanúšika hororového žánru veľmi nebude zaujímať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Otec s dcerou žijí spokojeně kdesi na samotě u lesa a pro přilepšenou sem tam zlikvidují nějaké to tělo, které zbylo po gangsterském kočkování. Vše jde do kopru ve chvíli, kdy se jedna ze zdánlivých mrtvol probere k životu. Ten původní nástin nebyl vůbec špatný a mohl z toho být sice trochu rutinní, ale i tak solidní chladný thriller. Bohužel to pohřbívá Archibaldova snaha nacpat sem strašidla, která navíc vůbec nic nedělají. Jen skrze kontaktní čočky blbě čumí. Jejich existence je opodstatněná až v závěru, který byl ovšem nejdebilnější ze všech možných konců, které byly na výběr. Škoda. 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má s dcerou farmu kde se zbavuje mrtvol. Jednoho dne mu dovezou 3 mrtvoly a při jejich zbavování zjistí, že se jedna hýbe a nechá ji žít mezitím po něm, ale jdou mafiáni co ji chtějí mrtvou. Pan Archibald je režisér jehož kariéra začala a skončila jedním hororem Bite od té doby točí buď průměrné horory třeba The Heretics nebo slabé jako je tohle. Když největší hororová scéna zde je to, že 12 letý spratek, kterému člověk přeje smrt po 10 minutách (spoiler nedočká se) má krámy je něco špatně. Navíc se zde z neznámých důvodů a zbytečně vyskytují duchové asi , aby splnily žánr horor. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem totální kravinu...Ono se na to, ale dalo dívat...Viděla jsem daleko větší shity...Žádná pecka, ale rozhodně neurazí...Solidní 3 ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Urcite to nie je horor,len z velmi malej casti,skor thriller,neocakaval som vela,ale prekvapivo sa mi to pacilo,izolovana farma,muz,jeho dcera,partia kriminalnikov a tri mrtvoly,z ktorych jedna nakoniec zije,toto zoskupenie tvori zaklad tohto filmu,ktory mi zbehol raz-dva,co znamena,ze ma bavil a najviac zaverecna polhodina,jednoducho moze byt...:-) ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Kdybych dal na komentář LIVINGDEADa, přišel bych o docela zajímavou ukázku toho, jak se i za málo peněz dají vyvolat slušné emoce. Ale na druhou stranu chápu, že když se někdo naučí za komentáře přidávat smajlíky hoven, tak potom odpadem nešetří, aby ty hovna prodal (v tomto případě jich tam Livingdead nasázel hned pět!) Neříkám, že se jednalo o něco světoborného, nicméně to byl po dlouhé době horor, kde jsem do poslední chvíle nevěděl, jak to dopadne. Dokonce jsem měl co dělat, abych na konci neuronil slzu. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Slušný a solídny začiatok (ale žiaľ len začiatok), ktorý, keby ostal podobne v celom filme, mohol to byť celkom skvelý počin. Namiesto toho sa z toho v priebehu času, ako sa postupne vyvíja dej, stane akási rodinná melodráma, kde vlastne tzv. "rezník", robí neoficiálne prácu pre gangstrov, zbavuje sa mŕtvych tiel, ktoré mu privážajú namiesto do pohrebného ústavu. A čo sa týka tých pridaných duchov, režisér sa mal uberať radšej jedným určitým smerom a nie prakticky 3-oma.. Bolo to podľa mňa úplne zbytočné, nakoľko film / režisér nevedel postupom času, akým smerom sa uberať.. Pritom to mohla byť skvelá a drsná gore nádielka, no škoda. ()

awerto 

všechny recenze uživatele

Zacatek ok, pak uz jen o nicem a nesmysl, a doufam ze ten hlas ujecene a afektovane holcicky nebudu uz nikdy muset slyset, jinak bych to nedal... Silene, nesmyslne, skoda ztraceneho casu. ()

Reklama

Reklama