Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka podá výpověď, aby mohla ve Střední Americe vyjednat obchod se zbraněmi. (Netflix)

Recenze (68)

misterz 

všechny recenze uživatele

A o čom to vlastne bolo? Lebo ani Duch svätý by asi na toto nevedel odpovedať. Stále sa tu niečo rieši, všetci sa tvária múdro, sem-tam stoja, sem-tam sedia, kecajú a niečo akože dôležité stále rozoberajú. No čo to je ani divá sviňa nevie. Chýbala tomu hlava a samozrejme aj päta. Taká dejová linka o ničom, kde sa postavy len rozprávajú a kráčajú. Nuda, aleže korunovaná. A k tomu kopec politiky.... Na hranici odpadu.  20/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Její tatík byl vždycky poděs, dcerka měla smysl pro dobrodružství a coby novinářka s morálními hodnotami procestovala na počátku 80. let minulého století mnoho nebezpečných míst Střední Ameriky. Přinášela zprávy ze Salvadoru, Kostariky, Hondurasu nebo Nikaraguy, chudých států, mezi kterými často panovalo značné napětí. S filmem a jeho napětím je to podstatně slabší. A naneštěstí se bude nakonec hlavně mluvit než střílet. Reportérka tak nějak musí po matčině smrti a otcových zdravotních trablech převzít jeho kšefty. A začne fušovat do prodeje samopalů a nášlapných min. A řešit řadu dalších „potíží“. Motivace postav šla mimo mě, celé se to tvářilo zatraceně naléhavě a sofistikovaně, dialogy uspávaly a režisérka Dee Rees vlastně už minule (Mudbound) naznačovala něco ve stylu „točíme důležité téma, dejte nám ceny.“ Mnohé scény bych zhutnil, jiné úplně vynechal. Na emoce zapomeňte. Místy jsem se nechytal. Anne Hathaway se snaží. Asi jako jediná. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Začalo to sice zajímavě, i samotná režisérka se ale po pár dnech natáčení nechala unudit vlastním scénářem, a tak to každých deset minut upadá víc a víc do hoven, byť se to chce tvářit super naléhavě! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nechápem ako sa tento film mohol tak rozpadnúť. "The Last Thing He Wanted" je podľa mňa absolútny chaos. Nemám šajnu čo sa vo filme deje, nechápem jednotlivým situáciám, do ktorých sa Elena dostáva a je to dokopy prechádzanie z miesta na miesto a tápam v tom. Nemám šajnu čo sa deje, film pôsobí ako keby nevedel čo chce vlastne reálne urobiť. Stačí len aby to pôsobilo, že je inteligentný a zaujímavý. A tak strieľa doslova hrach na stenu a čaká či sa niečo uchytí. A väčšinou sa teda toho moc neuchytilo. Úvod je kopec politiky, ktorá je tam priam až na úkor príbehu. Príbeh ako taký je obrovský zmätok. Potom sú tu postavy, ktoré dokopy ani nemáme šancu moc spoznať. Ben Affleck je v tomto filme dokopy úplne zbytočný. Mohol ho hrať úplne ktokoľvek. Anne Hathaway je šikovná a podáva dobrý výkon, no má veľké problémy ten film vôbec niekam pretlačiť. Ten príbeh ju vyslovene blokuje. Miestami vo filme pôsobí ako keby niečo pochopila, no ja mám narozdiel od nej nad hlavou kopec otáznikov. Záver sa to s pomocou flashbackov snaží vysvetliť a ukázať ako to celé bolo "naozaj". Lenže ani s tými všetkými flashbackmi a monológmi, ktoré tam padnú som nepochopil nič. Dokázal som to ako tak chápať, kým jej neušlo lietadlo, ktorým priletela. Potom je to jeden neskutočný bordel, z ktorého som nebol schopný nájsť cestu von. Režijne to nie je veľmi zvládnuté, scenár je príliš komplikovaný a podľa mňa mizerne podaný. Cítim v tom všetkom potenciál na dobrý príbeh, no je zahrabaný v tom všetkom okolo. V podstate je to len obrovský zmätok všade naokolo. A nemyslím si, že stojí za to sa týmto filmom zdržovať. Netflix priniesol za posledné roky oveľa lepšie kúsky. Pozrite si radšej tie. Hodnotenie: C- ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to sice vizuálně zábavný politický thriller, ale je špatně vyprávěný. Ztratil jsem se uprostřed zápletky. Ale hlavně to není vůbec zajímavé. film se ztratí v obřím katalogu Netflixu a nezachrání ho ani Anne Hathaway, která ani nemá zajímavou postavu. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na filmu je nejhorší už herečka, nepříjemná jak vřed na zadku, příběh je trošičku zajímavý ale to je tak vše. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nějak si nemůžu srovnat v hlavě o čem to vlastně celé bylo. Chvilku se to tváří jako klasický novinářský thriller, ve kterém se mladá žurnalistka snaží odhalit paseku, kterou Státy ve Střední Americe napáchaly, aby z ní byla za chvilku obchodnice se zbraněmi zastupující indisponovaného otce. A do toho řeší vztahy s dcerkou a prostor tu dostane i rakovina prsu, což jsou věci hrající tu naprosto bezvýznamnou roli. A zmatený scénář režisérce zjevně nestačil, tak to vše okořenila předlouhými nezáživnými dialogy, které snad i něco vysvětlily, ale mě bohužel dělalo obrovské potíže je vnímat. Jediným pozitivem filmu jen Anne Hathaway, která mě jednoduše baví a byla by schopna film utáhnout i sama, ale tady prostě nebylo nic, co by se táhnout dalo. 25% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ja som myšlienku a zmysel tohto filmu pochopil, no nečudujem sa ľuďom, ktorí nevedia, o čom to bolo, lebo je to natočené dosť zmätočne a nezáživne a aj ja som sa miestami úplne strácal. Dcéra-otec-pašovanie zbraní-špinavé politické hry... mohol to byť zaujímavý film, ak by sa to natočilo úplne inak. Oceniť ale musím masky, lebo Anne aj Ben vyzerajú fakt hrozne škaredo. To je asi jediná vec, ktorú si z tohto filmu zapamätám - Anne s otrasným červeným ksichtom. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

normálně mám tyhle retro novinářsko-politické-něco dramata rád,ale kde nic není ani smrt nebere.Režisérka si evidentně ukousla větší sousto než byla schopna zvládnout a výsledkem je velmi vážně se tvářící nuda,kde jeden uspávací dialog střídá druhý.Vydržel jsem sledovat asi do poloviny,aby mi po poměrně dlouhé době došla trpělivost a zbytek filmu jsem lehounce přetáčel...20% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

QAbsolutny mismas, kde A nesuvisi s B, po D nasleduje P ..... fakt jednotlive sceny sa uplne rozpadli, Ben Affleck mi  vadil vzdy - zacalo to Armageddonom v 1998 roku.nema zmysel pisat viac, len by som sa rozculil  : 0 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnocení filmu mě velice překvapilo, nečekala jsem, že bude tak ízké. Anne Hathaway svojí roli zvládla skvěle, ale v poslední době mám z ní trochu pocit, že až příliš přehrává a tady to občas bylo trochu k nesnesení. Film jako takový je dost zvláštní. Začátek vypadá hodně slibně, ale pak se hlavní protagonistka dostane do kanceláře a najednou to jde všechno dolů. Místy to bylo dobré, misty špatné a misty děsná nuda. Kdyby konec nebyl tak šokující a překvapující, dala bych dvě hvězdy. Ale za ten konec si tu jednu hvězdu navíc zaslouží. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ta první část,zhruba do předávky,byla reálně na silnější dvě hvězdy.Ovšem co s filmem potom udělal filmovej štábek,tak to byla pecka.Zřejmě zfetlý nějakou novou drogou v noci psali scénář,a co pět minut,to jinej směr děje,prostě totálně bez ladu a skladu.Sračka jako poleno.20%. ()

CinemaRanger odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda na začátku, nuda uprostřed a na konec taky nuda. Skvělí herci, ale když je špatná režie a scénář, tak s tim už nikdo nic neudělá. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem podhodnocenost tohoto filmu. Co se ale týče příběhu tak vyprávění ušlo. Mělo to v sobě nějaký druh zápalu a hloupý to rozhodně nebylo. Jediné co bych v ději vytknul je románek mezi Affleckem a Hathaway. Příběh byl zajímavý a závěr taky. Český překlad názvu je na zabití. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film vyžaduje maximálne sústredenie. Dobrá rada na úvod. Ja som sa mu maximálne nevenoval a niekde od polky som už nevedel, kto je kto. Druhá rada, titulky k inojazyčným častiam filmu. Ja som ich nemal, dosť podstatných vecí hlavne v závere teda vyšumelo do prázdna. Nie je to film, ktorý vám ukáže celú sieť financovania a obchodovania, zákulisia a vysokej politiky. Na to tu máme iné snímky. je to rozprávanie o jednej novinárke, ktorá pchala nos tam kde nemala, skrz skvelého Defoa sa dostala do vecí, do ktorých sa nemala a potom už len bola unášaná sledom udalostí, ktoré nemohla ovplyvniť. Po posledných Netflixovských prešľapoch konečne lepší snímok. Len chce to plné sústredenie. 2 z 5 ()

Reklama

Reklama