Reklama

Reklama

Zabiják proti své vůli

  • Velká Británie Guns Akimbo (více)
Trailer 2

Miles Lee Harris (Daniel Radcliffe) je nýmand, který píše kódy pro počítačové hry pro děti, žije sám v nerdovském bytě a nedávno se s ním rozešla přítelkyně. Z nudy trollí na sociálních sítích různé lidi, ovšem jednoho dne narazí na společnost Skizm, což je nelegální zločinecké uskupení pořádající zápasy na život a na smrt mezi vyvrheli, kriminálníky a maniaky. Brzy Milese přijde navštívit skupina extraordinérních individuí, kteří ho unesou. Vzápětí se mladý muž probouzí doma, přičemž má k dlaním přimontované pistole. Hra o život začíná, přičemž protivníkem není nikdo jiný než smrtící Nyx (Samara Weaving), která už má na svém kontě slušnou řádku mrtvol. (C0r0ner)

(více)

Recenze (254)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Ultra mega krutopřísný nářez! Vypadalo to jako kravina, ale to jsem se šíleně spletl. Film je neskutečně nabitý hláškama, akcí, odkazy a vším možným i nemožným. I když je stopáž krátká, tak ke konci jsem se trošinku nudil. Nerf FTW! 5-* ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Já si stále říkal odkud toho herce znám. Až v polovině mi docvaklo, že je to Harylotr. Mátly mne ty vousy. No, na tu roli se nehodil, ačkoli ji zahrál výborně. K filmu mám jen dvě výhrady. Vadilo mi zpomalování a občas točící kamera. Plus nevhodně zvolený hlavní hrdina, jak jsem již zmínil. Ale jinak jsem se královsky bavil a úplně zapomněl na čas. 202010228-Na druhý pokus se mi zdála právě kamera velmi dobrá. Jinak souhlas s předchozím komentářem a ponechávám i osmdesát procent. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Síce sa neubránim menšiemu sklamaniu podobne ako u krvavej nevesty(kde si tiež zahrala Samara), ale som spokojnejší, síce akcia mohla byť trošku lepšie nastrihaná a napríklad pri autonaháňačke je to okaté CGI, ale záver je skvelý, súboj Nix a toho hromtlka perfektný a záver ktorý ponúka pokračovanie. Nebránim sa len to chce trochu schopnejšieho tvorcu na režisérskom kresle. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

To je ale totální blbost! Ze začátku docela nuda, ale potom se to zlepší. Je to šílené, akční a krvavé.... a vlastně i občas vtipné. S realitou se tu vůbec nepotkáte, ale to by asi ani nikdo ani nepředpokládal. "Rentgenová" bitka s kladivem ala Mortal combat byla hezkým zpestřením. Hodnocení: 57/100. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Harry Potter na cracku !!! Toto bola riadna kokotina. Ale riadne štýlová a zábavná kokotina, ktorá sa ani náhodou nesnaží brať vážne, narozdiel od tej nudnej pičoviny zo včera s Vinom Dízlom Bloodshoot. Zábavná kamera a strih, hlášky, pop kultúrne odkazy, video herné narážky, čierny humor, hektolitre krvi, samé shit, fuck, dick, ass, Dead or Alive, Cypress Hill, sexi Samara Weaving. Takéto úlety pre video herných nerdov ja môžem. Je to taký mix žánroviek ako Crank, Hardcore Henry alebo Gamer. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele

|| R || Lionsgate || Rozpočet: N/A || USA: N/A - ČR: N/A - Celkem: $628 209 || Bláznivá akční jízda ve stylu Nerve: Hra o život a Zastav a nepřežiješ. Prostě béčko jak má být nesešlapávající nohu z plynu. Akce je natočená dost slušně, efekty v rámci rozpočtu taky dobrý a hlavně Daniel a Samara si užívají šílence na maximum. Mimo akci to taková jízda není a chvilkama to spíš připomíná "hodně drahý" fanouškovský film. Všichni si ale uvědomili, co točí, a tak je lepší u toho vypnout a nepřemýšlet. "Suck my clit!" 65%. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Chudák Daniel. Může hrát v hororech, v survivalech nebo v akčňácích a stejně to bude už navždy ten brýlatý chlapeček s kouzelnou hůlkou a jizvou na čele. Ve všech svých dalších filmech prostě pořád působí jako Harry, který se nějakým nedopatřením ocitl na místě, kde působí jako pěst na oko. Bohužel mám pocit, že kdyby v tomto celkem veselém akčňáku hrál kdokoliv jiný, dopadlo by to mnohem lépe. A to není nic proti hereckému umu pana Radcliffa, to je prostě jen nevhodné typologické obsazení hlavní role. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejstylovějších akčňáků posledních let! Výborná kamera, hudba i herecké výkony. Rok 2019 byl na dobré filmy opravdu bohatý. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Harry Potter v županu :D ujetý, šílený a zběsilý snímek alá Akimbo. Vás moc nenechá vydechnout. Po probuzení s bouchačkama v ruce už to prostě jedeeee.. nečekejte žádný hloubkový příběh, je to spíš akční rasovina. Jak z PC hry. Zloduši, padouši, ti hodní, ti zlý a mezi nima Daniel Radcliffe jako "nýmand" co nechtěl být vůbec nic z toho. Pokud nemáte zrovna náladu na nějaký horror nebo na nějaký vážný historický filmek ale naopak máte náladu mlátit hlavou o stůl u toho šnupat skořicový cukr a vrazit si do ucha brčko a srkat s ním mléko. Je tento film jasná volba pro vás! 65-70% njn i já jednou za kvartál prostě vypnu mozek a zapnu nějaký takovýhle dílo. ;-D ()

cubiczech 

všechny recenze uživatele

vizuálně super, hezky punkový, sexy jednohubka na večer...(pokud vám nevadí ten otravnej nemaskovanej digitál) fajn zvraty, uber dynamika atd. Radcliffe má tohle viditelně rád, už suploval třeba prdící zombie člun. Dobrá kariérní cesta. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Bol to tak šialene ujetý film ,že sa mi nakoniec osobne prekvapivo páčil.Daniela Radcliffa moc nemusím,ale táto rola mu sadla. ()

lordSam 

všechny recenze uživatele

Frodo Pytlík a jeho "Cesta tam a zase zpátky" tentokrát v 21. století. TWL totální ujeťárna a komicsová střílečka. Královsky jsem se bavil, bohužel jenom chvílema, proto šla jedna hvězdička dolu. ()

cortez 

všechny recenze uživatele

No, zběsilá jízda, efekty lepší béčkové. U příběhu jsem měl pocit, že jsem už něco takového viděl. Více scén bylo účelových. A proto i některé následující scény byly předvídatelné. Ale aspon za pokus 3 hvězdy... ()

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama