Reklama

Reklama

Zabiják proti své vůli

  • Velká Británie Guns Akimbo (více)
Trailer 1

Miles Lee Harris (Daniel Radcliffe) je nýmand, který píše kódy pro počítačové hry pro děti, žije sám v nerdovském bytě a nedávno se s ním rozešla přítelkyně. Z nudy trollí na sociálních sítích různé lidi, ovšem jednoho dne narazí na společnost Skizm, což je nelegální zločinecké uskupení pořádající zápasy na život a na smrt mezi vyvrheli, kriminálníky a maniaky. Brzy Milese přijde navštívit skupina extraordinérních individuí, kteří ho unesou. Vzápětí se mladý muž probouzí doma, přičemž má k dlaním přimontované pistole. Hra o život začíná, přičemž protivníkem není nikdo jiný než smrtící Nyx (Samara Weaving), která už má na svém kontě slušnou řádku mrtvol. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (254)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V reálným životě bych neublížil mouše. Ale za klávesnicí jsem byl zkurvenej Terminátor." Tohle je varování pro všechny dementy, kteří celý dny anonymně rozsívají nenávist na sítích. Mohli byste se jednou probudit s pistolema přišroubovanejma k dlaním a zkuste pak jít na malou. Já jsem se tedy královsky bavil při eskapádách Pistolorukýho Milese a užíval si originální nápad zabalenej v šíleným tempu. Navíc jsem se při tom naučil ovládat mobil nosem, ocenil jeden zábavnej Hammertime, užíval si vysoký rozlišení reálnýho světa a poznal jeden stoletej anální kolík. Prostě zábava a poučení, tak to mám rád. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokud vám někdo přišroubuje pistole k rukám, není jednoduché se obléknout, volat z mobilu a dojít si na záchod. Bláznivá naháněná kdo s koho, kde poněkud tupějšímu Milesovi dochází jen pomalu, že tady jde opravdu o život. Radcliffe, který se zkrátka nikdy nenaučí hrát, je pro tuhle postavu jako stvořený. Nejlépe mu prostě jdou mrtvoly a vyděšení jedinci, kteří si vystačí se dvěma výrazy v obličeji. Po první čtvrtině mě to moc nebavilo, jelikož podobných naháněček už jsem viděl kvanta. Závěrečná čtvrtina vše tak trochu napravila. Ne že by to bylo úplně špatné, ale nenašel jsem postavu, které bych mohl fandit. A popravdě, kdyby film skončil na střeše, hodnotil bych ho možná o trochu výše. Chvílemi mě bavila retro hudba, Dead Or Alive a jejich You Spin Me Round je už zkrátka klasika. Trapná byla pixelová krev, i když s ní nešetřili. ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Tyhlecty pokračování Harry Pottera jsou čím dál tím lepší. Od režiséra metalové parodie Deathgasm jsem výbornou přestřelenou komediální zábavu čekal, ale že jako svůj další film udělá rovnou něco jako John Wick a Hardcore Henry v jednom? Přitom s výbornou akcí a parádně dynamickou kamerou? A že za Keanu Reevese tam bude Danielem Radcliffe v plyšových papučkách, a přitom to bude mít i nějaký ten sociálně kritický přesah? No tak to je prozatím film roku. 9/10 ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Takhle ujetý film už jsem dlouho neviděl. Daniel Radcliffe si vybírá čím dál zvláštnější role. Nejde přehlédnout výrazný vizuál a celkem originál akční scény. Celé je to dost laděné do herního stylu a připomnělo mi to filmy jako Scott Pilgrim, Sejmi je všechny nebo Hardcore Henry. Hudební podkres je taky dost šílený. Trochu tu hapruje děj a pár dalších logičností, ale to u takového filmu nesmíte řešit. Třeba to, jak by tento svět mohl fungovat za přítomnosti policie atd. Radcliffe tu hraje obyčejného nerda, který se po pár provokacích na internetu vzbudí s bouchačkami přišroubovanými k rukám. Nezbývá mu nic jiného, než se do této šílené vražedné hry zapojit. Je tam dost vtipných momentů. Jak to asi skončí se dá snadno domyslet. Určitě to ale stojí za to. "Kuchař taky nepřijde domů a nepustí si Ano, šéfe." :D ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Režisér zábavného metaláckého hororu "Smrtgasmus" zvedá rukavici, která zůstala na bitevním poli akčního filmu ležet po rozpadu dua Neveldine/Taylor. "Guns Akimbo" je kyberpunková videoherně stylizovaná akční komedie, která si hodně půjčuje z "Crank" a "Hardcore Henry", byť jejich upřímnou punkovou energii fakeuje fanboyovskou rádoby drsností. Škoda, že se nedokáže odpoutat od své nerdovsky chcípácké podstaty, která motivuje nejen zdejší humor, ale bohužel i trapně mesianisticky sebezahleděné finále. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (12)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama