Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 1

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Až tě uvězní, jak si Generál přeje, sestavíš seznam všech vězňů a dozorců, kteří pro ně pracují. Každý z nich bude hřebíkem, kterým toho parchanta přibijeme na kříž. Tak co, jdeš do toho?“ - „Budu hádat. Když to poseru, jsem v tom sám, co?“ - „Neposer to.“ A s takovou radou nad zlato má jít člověk do lochu, kde může být jednomu až příliš horko…Když se podělá akce, při které umře policista v utajení, Pete dostane jen jednu možnost, a to odsedět si „svůj“ průser a pracovat pro obě strany, tedy FBI i drogový gang. Jenže co když se nedůvěryhodná pojistka vypaří jako pára nad hrncem a všechno se obrátí proti němu? Vzhledem k tomu, že filmů s podobnou tématikou jsem viděl už celou řadu a mnohé z nich byly (snad s výjimkou vydařených hrátek ve strojovně) nápaditější, soustředil jsem se alespoň na herce, jakože hlavní hrdina je sympaťák, kterému jsem fandil po celou dobu. Což ale zrovna zde tak úplně nestačí, zvlášť, když můj dojem hodně sráží naivně ušlechtilé chování jistých postav, kterému uvěřit nedokážu. Lepší 3*, víc ani ťuk. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Obohratá zápletka o informátorovi medzi drogovými priekupníkmi. Chvíľu sa to odohráva vonku a na chvíľu sa dej presunie aj do basy, ale zase nič nové film neprináša. Dokonca ani hlavná línia o FBI, ktorá svojho informátora zakaždým podráža, nie je nová. Naviac celý film je podaný strašne nezáživne a uspávajúco. Jediné napätie vo filme vyplýva z pátrania detektíva, ktorý sa snaží odhaliť vraha svojho parťáka a tak postupne nabúrava plány FBI. Divné pojatie filmu. Hlavným kladom filmu je Kinnaman, ktorý podáva skvelý výkon, ale bohužiaľ len v priemernom filme. Ana de Armas vyzerá totálne hot aj s účesom, ktorý nemusím. Clive Owen je tu znova za takého protivného zmrda. Som zvedavý či si ešte niekedy zahrá kvalitnú postavu v dobrom filme. Takže celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Volali z Washingtonu a vyptávali se, proč chce newyorkskej policajt soudní povolení přístupu ke složce informátora FBI, kterej neexistuje." Tak na to je jednoduchá odpověď. Vlastně není. Ono je to poměrně komplikovaný a mě to dost bavilo. On totiž ten tanec na hraně mezi drogovejma kartelama, FBI a NYPD má docela slušný tempo, nejednoznačný postavy a spoustu poučení. Třeba o tom, že FBI vždycky drží slovo. Tak tenhle fórek se mi povedl a sám se mu od srdce zasměju. Takže pokud za mnou přijde některej z čučkařů s žádostí o pomoc, tak ho zdvořile vyslechnu, vysměju se jeho vydírání a počkám si na svou sebevraždu, kterou spáchám osmi kulkami do hlavy vystřelenejma ze tří zbraní. Ty samozřejmě na místě sebevraždy nenechám. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžkej nadprůměr!! Z tohohle hodnocení tady se mi chce blejt. Jen pro to, že do filmu nebylo nasypáno 100 milionů dolarů který by se utratili za hovadiny se to potácí v "modrým", tfuj. Mě ke štěstí ještě pořád stačí trošku toho herectví, slušná režie a kvalitní scénář. Raději tohle než Konga,Godzily, Pacific Rimy a podobný sračky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Burn him!“ Drsné, cynické a do lecter-leonovské finty i uvěřitelné krimi drama, jenž ve své napínavosti těží z tenkého ledu infiltračních aktivit. Krtek Kinnaman snažící se překročit svůj herecký stín, Rosamunda zatížená dilematem, good cop Common dávající si na čas i podlý kravaťák Owen odvádějí ku prospěchu věci lehký nadstandard. Vrstva časopisů na ledvinách jako ochrana proti férovým bodným atakům v kriminále? Prima brnění, věděli to už čínští vojáci ve starověku.. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama