Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (8)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Přijela pouť .... a zase odjela. Žádný zázrak nepřivezla, ale musím jí nechat, že mě párkrát i pobavila. 50% ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak moc věrně odráží příběh život světských, ale já bych tomu i věřil. 1) Hezké, vtipné, s vývojem._____ 2) Zaujal mě 35letý obtloustlý (bohužel) Jakub Prachař (právník) a 16letý pěkný Lukáš Veřtát (Vojta, nejmladší z rodu)._____ 3) Psáno po první řadě._____ 4) 13.3.2021 - Druhá řada je horší - méně nápadů, žádný vývoj - 2*. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale  jooo.   Dalo  se  to .  Mihulová  tam  sedla  ,   a  trochu  při  těle   Prachař  s  Mottlovou  také .  Sice   místy   to  bylo  trochu   podivné  ,  ale  vo   co  jde ,  že  jo  . Je  třeba  se  v  životě   něčemu  zasmát   a  vo  to   tady   šlo  .  Takže  poctivé   trojky ,  tedy   za  tři  * * * . ()

Zajímavosti (4)

  • Píseň v titulcích, která hrála v této epizodě, byla od Rubena de Ronde s názvem „Forever In Our Hearts (Danny Chen Remix)“ z roku 2007. Ale seriál se přeci odehrává v 90. letech. (TheSlezy)
  • Jindra (Oldřich Navrátil) v čase 7:50, když kouřil cigaretu, hýbal prsty. To však není možné, když má amputovanou ruku. (TheSlezy)
  • „Metalista“ ze střelnice má na zádech nášivku s motivem alba „Death Magnetic“ od Metallica, toto album ale vyšlo v roce 2008, přičemž seriál se odehrává v roce 1990. (MMXIII)

Reklama

Reklama