Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K rodině Dresslerů se vrací Daniel, který od rodiny utekl a chtěl se stát advokátem. Má pomoct otci zorientovat se v papírech, v nově vznikajících zákonech, a pak se vrátit do svého života. Při boji o jejich rajón však zajde moc daleko. V žilách mu stále koluje světská krev… (Stream.cz)

Recenze (12)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijela pouť aneb Kolotočáři jsou ydyoti. Kdo zažil Lagronovic poutě, ví. Jestli se mi kdy vůbec podaří tenhle seriál dokoukat do 10. epizody, která má název Trest, bude to pro mě asi dostatečný trest za mou zvědavost, neb první tři díly jsou zhola ubohé, bezkrevné a otravné. Snad jen za tělo Báry Mottlové jedna hvězda, ale ne za její hereckou etudu. Marně přemýšlím, kde vyhrabali Suchánka s Matonohou a proč se tomuto projektu upsal Olda Navrátil. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

+ „To jako že jim věštíš podle těch seriálů, jo?“ „Jo,… lidi na to budou čumět furt.“ „Jak to víš?“ „Jsem do prdele asi senzibilní, ne?“ ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt děsná ubohost, jestli reálná, tak pak by světští byli ještě větší lůzři, než jsem myslela. Nicméně si myslím, že dílko dosti přehrává.Herecké výkony kožené Jakub, který jediný něco předvádí, to nezachrání. ()

pold 

všechny recenze uživatele

Kolečkovi došly nápady, tak se rozhodl brutálně vykrást kmotra a jeho příběh naroubovat mezi kolotočářskou verbež, kterou navíc podává ve značně idealizivané podobě. Jako režisér se navíc zjevně neumí rozhodnout, kdy dělá komedii a kdy drama, přičemž takový formát, aby to zvládl spojit ve stylu Flic ou voyou , asi není. V rámci produkce seznamu odpovídající, celkově tak 30% ()

chup44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa zaujímavý formát, nechápem nízke hodnotenie, ale to je tu normálne, že väčšina dá nízke hodnotenie a odpad len preto, že je to české alebo slovenské. Herci dobre, návrat do 90teho roku super, postupná premena Prachara taktiež, Barbora Mottlová ide dobre! Po žroutoch a dvoch rokoch další seriál, čo ma zaujal. ()

RichiB 

všechny recenze uživatele

Po prvnim dilu dost zklamani navzdory slibnemu hereckemu obsazeni. Utahane, cekal jsem vice vtipu. Tady se clovek obcas lehce pousmal. Ta podivne nacasovana rvacka na noze take postradala logiku. ()

Reklama

Reklama