Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou "Louisianského kaviáru" je Rodney (Cuba Gooding Jr.), bývalý boxerský šampión, který se po návštěvě svého trenéra a rádce, nacházejícího se na smrtelném loži, rozhodne dát nový impuls svému nezábavnému životu vyhazovače v nočním klubu. Spojí se s Nic (Famke Janssen), lesbickou fotografkou a ctižádostivou začínající herečkou, aby zhotovili kompromitující záznam na Isaaca (Gregg Bello), ženatého ortodoxního židovského majitele realitního impéria. To spustí řetězec událostí, který se jim začne vymykat z rukou… (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Na debut vůbec ne špatné, ale je to len takovej lehkej nadprůměr o bývalým boxerovi, lesbě-fotografce a jedné mladé žábě, co se zapletou do událostí okolo diskreditace jednoho židovskýho účetního (nuceně na zakázku pro mafii) a věci začnou nabírat nečekané obrátky. Pokud máti rádi někoho z ansáblu, film je ucházející, je to taková ta věc, co se dá dobře sledovat v bedně, když se chcete jen tak napůl dívat a přitom se věnovat něčemu jinýmu. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Tento film mal asi všetko - zradu, závisť, nenávisť, ale aj odpustenie, pochopenie a lásku. Zákernosť, ale aj istú formu hrdinstva. Momenty napínavé, momenty sentimentálne, očakávané aj prekvapivé. Svoj režijný debut zvládol Cuba Gooding Jr. veľmi obstojne, o to viac, že si v ňom aj zahral hlavnú úlohu, v ktorej taktiež v žiadnom prípade nesklamal. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama