Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vnímavá Theo jako by v neklidné mladé pacientce, kterou pronásleduje hrozivý úsměv pana Smileyho, viděla sebe sama. (Netflix)

Recenze (24)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okej, takže až pri tretej časti som pochopil, že sa tu prelínajú dve časové línie a v skutočnosti tu tým pádom nie je až tak veľa postáv, keďže deti sú v skutočnosti neskorší hlavní, dospelí hrdinovia. Inak som ale veľmi inteligentný. Po fakt slabej druhej epizódy sa atmosféra v tretej predsa len zlepšuje a je tu pár fajn nepríjemných scénok (hlavne tá s pivnicou a baterkou). Negatívnejšie hodnotím slabšie scenáre plné predvídateľných momentov a priemerných hercov, až na bisexuálnu Theo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí tretia epizóda nesie názov "Touch" (Na dotyk). V údonej časti sme sa zoznámili so spisovateľom Stevenom Crainom, druhá epizóda bola zameraná na majiteľku pohrebnej služby Shirley Crainovú a v treťom pokračovaní som sa dozvedel, kto je tá promiskuitná lesba v rukaviciach, ktorá býva v hosťovskom dome u Shirley. Theodora Crainová je prostredná sestra. Pracuje ako detská psychologička. Už ako dieťa bola iná ako jej súrodenci, podivná, tvrdá ako tehlová stena. Taká je i v dospelosti. Tvrdá, uzavretá, rázna, neprístupná. Má zvláštne mentálne schopnosti, ktoré v sebe objavila, keď vyrastala v sídle Hill House. **** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doporučujem priaznivcom strašidelních pivníc v útrobách veľkých domov. Naopak tí, čo sa podobným miestam vyhýbajú veľkým oblúkom, by si mali nechať zájsť chuť a radšej prejsť na štvrtú epizódu. Asi "najplíživejšia" časť doteraz, len škoda tej jednej lacnejšej ľakačky, mohla byť pokojne aj bez toho zvukového efektu, vystrašila by tak či tak. Skáče sa v čase hore dole, ale vďaka umnému strihu sa budete v deji bez problémov orientovať. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále víc se mi líbí výborně zvládnuté provázání minulosti a současnosti; na rozdíl od obvyklých těžkopádných oslích můstků se k tomu tvůrci postavili s určitou hravostí a časové roviny se hladce mění jen díky stisknutí kliky nebo vypínače. Navíc je mi pořád bližší postava Theo i její schopnosti. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keďže je to dnes moderné, tak sa zameriame na dnešnú modernú ženu, ktorá je silná a je...lesba. Príbeh to nikam neposúva a bez tejto podrobnosti, by to aj bez toho bolo nudné. Strašenie opäť nikde a pomaličky prichádzam k celkovému hodnotenie, ktoré má ešte 7 šancí na reparát. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tretej epizóde konečne nastáva zlom a teda konečne sa divák je schopný orientovať v tom, čo vidí. Minimálne ja som sa konečne naučil kto je kto a čo tu vlastne celý ten čas nehrá. Trochu ma zamrzelo že do seriálu vstupuje istý, podľa mňa už aj v rámci nadprirodzena o ktorom Haunting zatiaľ je, príliš nerealistický prvok. Celú epizódu som to akosi nebol schopný pobrať. Nakoniec som sa s tým však zmieril a vďaka tomu, ako začali tvorcovia vystrkovať rožky s naozaj premakaným strihom, prikloním sa ku 4*. Jednoznačne ma k tomu dokopala aj bodka epizódy v znamení ďalšieho perfektného strihu. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl se zaměřuje na postavu Theo, která si mě po tomhle dílu získala hodně. Opět je to dobře natočený, a ten děj je tak vztahující, že si to začínám neskutečně užívat. Závěrečná scéna byla, WTF?! Zajímá mě co bude dál. : ) ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wohooou, tak tu máme další díl a tentokrát jsme se dozvěděli konečně něco více o domu a na návštěvu přišla zase ta dobrá, strašidelná atmosféra z prvního dílu. Všechno rychle ubíhá a seriál nás naplňuje informacemi a otázkami. No a i pár lekaček jsme se dočkali.. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z "té navíc" se během jednoho dílu stává nejlepší a nejzajímavější postava seriálu. Navíc Theo ztvárňuje vynikající herečka! Seriál má pomalejší tempo, neservíruje horor v pravém slova smyslu, ale zaměřuje se na osudy a traumata jednotlivých postav a skrze flashbacky přenáší nepříjemnou tísnivou atmosféru. Dojde na pár docela silných scén a závěr láká dál. Slabší scénář jsem tentokrát skoro nevnímal - pořád mě uchvacuje řemeslná stránka, režie a práce s detaily (postavy stojící v pozadí při "paranormálních" jevech v Hill House jsou neuvěřitelně creepy!). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

McKenna Grace je jednou z těch dětských hereček, u kterých je cítit, že se nemihne jen v pár hororových rolích a posléze se po ní slehne zem, ale že s ní můžeme do budoucna počítat. Poté, co mě potěšila ve třetí Annabelle, skvěle figuruje i tady. Flashbacky z domu už dostávají pěkný šmrnc. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treti diel a pribeh zamerany na strednu zo sestier, vnimam vyrazne pozitivnejsie, ako ten predosly. Dej rozhodne potemnel a opat sa nacrtnute zakulisie poodhalilo a trochu sa i zmenil doterajsi nahlad na zvysnych clenov rodiny. Parada. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To prolínání přítomnosti s minulostí je prostě dokonalé. I na dále se straší především decentně v linii z minulosti ve strašidelném domě a to je prostě bomba. Tvůrci vůbec netlačí na pilu a jde jim to opravdu parádně. Navíc vizuálně se jedná opravdu o špici. Samozřejmě, že se najdou tací odborníci, kteří to odsoudí, zřejmě jim chybí gore, ale o to tu vůbec nejde. Seriál si zatím drží vysokou úroveň a věřím, že si ji uchová i nadále. Pro mě zatím parádní zážitek. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl plný bravurně vyprávěného příběhu s perfektními hereckými výkony. Tato epizoda se věnuje Theo, která je aktuálně se Stevem z rodiny nejzajímavější a to i především díky jejím schopnostem, které zdařile stále tají. Pomalu ale jistě se dozvídáme záhadné události tohoto nepříjemného domu a životy rodiny, která v něm žila. Scéna ve sklepě brrr. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejděsivější epizoda. Pořád je to pomalé a lehce zmatené, ale linie už se vyjasňují a tento díl asi zatím nejvíce odkryl karty domu i lidí, kteří jej opustili. Každý díl se více věnuje jedné z postav. Minule to byla balzamovačka, tentokrát dětská psycholožka. Vedlejší linie s panem Smajlíkem byla fajn, jen jsem poněkud zklamán z obligátního vyústění. Nemohla být sedačka z výprodeje plná vzpomínek na dřívější násilí a malá holčička citlivá k jeho emanaci? Bylo by to stačilo :-/ Po doteku mrtvoly jsem čekal, že nebude nic. To by mne asi znejistělo víc. I tak jde o creepy díl, po kterém jsem se budil ze spaní. ()

ShortyIC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia časť už konečne priniesla to čo som očakával od tohto seriálu. Pútavé flashbacky (kvalitne spracované prepojenie minulosti a prítomnosti) , lepšia orientácia v hlavných postavách, nejaké tie hororové lakačky ale najmä atmosferické scény z Hill Housu. Po prvých dvoch slabších častiach sa seriál konečne uberá správnym smerom a začína ma to baviť. ()

Reklama

Reklama