Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nepříčetný Luke se stále potýká se závislostí a třese se strachy, když se snaží zachránit přítele a cítí, že je jeho sestra – dvojče v ohrožení. (Netflix)

Recenze (22)

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luke a Nell jsou dvojčata - nová a podstatná informace. A víme-li, že chlad je známka aktivity duchů a dvojčata jsou propojena... /// Jak poznamenal BoredSeal nesobecký feťák je oxymoron a i to okradení pod mostem je nereálné. Ale jinak pěkné nahlédnutí pod pokličku další postavy a tím vlastně i Nell, která chce zjevně v domě něco rozlousknout, postavit se démonům (minulosti) a vtahuje všechny do víru jejich strachů, aby to vše na konci vyústilo v maelström. Tento díl mne ale nedostal tolik jako předchozí 2, takže dávám míň, ale jinak stále spokojenost. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drogy a duchovia k sebe jednoducho pasujú. Zatiaľ jednoznačne najlepšia epizóda zo všetkých. Venovaná zatiaľ najsympatickejšej postave (pričom hovoríme o ich dospelých variantoch). Nikdy by som nepovedal, že ma levitujúci pán s paličkou a klobúkom takto vydesí. Až sa fakt hnevám, že ma takto dostala klasická scéna pod posteľou. Ale čo už, keď to raz funguje... ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se prakticky zabývá Lukem a je to opravdu nádhera. Charaktery jsou opravdu výborně vykresleny. Zabrousíme do světa drogově závislých a tenhle výlet se opravdu povedl. Nemohu si pomoci, ale tenhle seriál je prostě bomba. Pomalé tempo vyprávění, lehké pozvolné strašení bez zbytečných lekaček má prostě neskutečný grády ta atmosféra je prostě neskutečná a přitom se se strašením zatím opravdu šetří což není vůbec na škodu. Duchové jsou ovšem ztvarněni opravdu úžasně. Tento díl je neskutečný psychologický zážitek. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle jsme se podívali do nitra drogového závisláka Lukea. Příběh byl sám o sobě celkem zajímavý, ale pokud chtějí tvůrci v každém díle někoho popisovat, myslím si, že to přestane díváky bavit. Nějak mi tam tedy uchází ten hlavní příběh, čeho vlastně chceme dosáhnout. Je to sice dost dobře natočené, herci jsou skvělí a atmosféra z minulého dílu ve mne pořád vyvolává strach, i po faktu, že už je to čtvrtý díl, ale popravdě moc netuším, za čím se ženeme, za jakou pravdou, co vlastně chceme zjistit.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí štvrtá epizóda nesie názov "The Twin Thing" (Len dvojčatá). Postupne sa zoznamujeme so súrodencami rodiny Crainovcov. V prvej časti sme spoznali Stevena, v druhej Shirley, potom nasledoval Theodorin príbeh a teraz prišiel rad na Lukea. Má problémy s drogami. Snaží sa so závislosťou bojovať. Podstupuje odvykaciu kúru. Nepredvídateľné okolnosti ho však prinútia liečebňu náhle opustiť. Silne ním otrasie, keď sa dozvie o smrti svojho dvojčaťa, svojej sestry Nell. **** ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama