Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajemný duch s podivnými konturami pronásledoval Nell už od dětství. Nyní je "Bent-Neck Lady" zpět – a vábí Nell domů. (Netflix)

Recenze (29)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom fajn, zatiaľ asi najlepšia časť. Sústredí sa na postavu, ktorej osud už poznáme. A je veľmi smutný. palec hore (aj dva) dávam určite za šokujúce finálne odhalenie identity "ženy s ohnutým krkom", to som vážne nečakal a bolo to pekne mrazivé, to vám teda poviem. Nevyhovovala mi pridlhá minutáž + divoké skoky v čase náročné na pozornosť. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí piata epizóda nesie názov "The Bent-Neck Lady" (Žena s ohnutým krkom). Postupne sme sa zoznámili so súrodencami rodiny Crainovcov. V prvej časti sme spoznali spisovateľa Stevena, v druhej majiteľku pohrebného ústavu Shirley, potom nasledovala detská psychologička Theodora, po nej sa predstavil feťák Luke a teraz prišiel rad na utrápenú Nell. Vyrástla, dospela, vydala sa, ovdovela, vrátila sa do Hill House a tam... ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší diel sa pochopiteľne musí venovať Nell. Keď niekedy minule nešlo o nič pre pivnicových strachopudov, tentokrát by mali epizódu vynechať pacienti trpiaci spánkovou paralýzou. Okrem toho, že sa vysvetlí asi najväčšia záhada, aká sa tu od začiatku rieši, čaká nás dokonalá sekvencia v starom dome, kde je úžasne prestrihávaná minulosť so súčasnosťou, respektíve súčasnosť s halucináciami o minulosti, alebo ako už chcete, ak ste videli, tak sa chápeme. Osobne som teda čakal, že touto scénou bude končiť celá séria, ale rád sa nechám prekvapiť, kam bude smerovať druhá polovica Hill House. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lukeův příběh mě iritoval tím, že to byl příběh závisláka, Nellin příběh mě štval svou přebujelou romantičností. Místy jsem se u něj docela nudil a byl jsem pevně rozhodnut, že ho ohodnotím jen třemi hvězdičkami, pak ale přišel skvělý závěr, který to celé nakopl o třídu výš. Finále epizody bylo přímo lahůdkou. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Atmosférická, mrazivá, dojemná a především geniálně vypointovaná epizoda. Tohle je skvost televizní tvorby, nebojím se říct, že překonává většinu dnešních hororových filmů. Masterpiece!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne to dáva zmysel ako horor. Pretože predchádzajúce epizódy mi prišli skôr ako nudné dramata, než niečo strašidelné. I keď ani tu nejde o nič svetoborné, o dosť si to touto epizódou seriál vylepšuje. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda je jedna z nejlepších co nám tenhle seriál předvedl. Díl se tentokrát soustředí na Nell, a musim říct, herečka se mi líbí, hraje to neskutečně dobře, a pokud vím dobře, tak je to její první role, teda aspoň myslím. Její výkon je zkrátka perfektní. Závěr byl..... NESKUTEČNÝ! Hodně se to povedlo. Hlavně poslední scéna, TOP! Ještě jsem neviděl horor, který by měl takhle skvělý příběh. Tenhle seriál si mě získal. : ) ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvídáme se jak je to vlastně s paní, která už od malička straší Nellie. Býval by to byl výborný díl, avšak nesedla mi minutáž a na posledních 10 minut jsem usnul. Bylo zde dost nicneříkajících scén, které mě unavovali a celé tempo dílu se vleklo velice pomalu. Tak snad mi další díl chuť spraví. ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před závěrem epizody už moc času nezbývalo. Říkal jsem si, že pokud nebude Nellyina linka uspokojivě uzavřena, jakože asi ne, dost mě to zklame. Ale stalo se něco úžasného. Geniální, skvěle vypointované, dech beroucí, tuhle epizodu řadím k top nezapomenutelným epizodám seriálového světa. Může se směle chytit za ruku s Dexterovou ztrátou a Ozymandiasem. Masakr, erupce v hlavě. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třebaže se s výskytem bubáků a jiných děsuplných elementů zase poleví, hážu pětku nejen pro finální zvrat, ale také za hraní samotné Victorie Pedretti, která mě od dost otravné role v YOU tady hodně překvapuje. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat sa pribeh odvija z pohladu najmladsieho dievcata v rodine, Nelly, Luke-ovej dvojicky. Spociatku mysteriozny "lakavy" uvod prerasta cez romantiku, dramu az po snovy svet a velkolepy tragicky zaver uzasne prepojeny so vsetkymi "Bend-neck lady" epizodami. Pecka. Vynikajuci, znepokojivy diel. Som zvedavy, ako sa to bude odvijat dalej. Doteraz sme videli pribeh osudovej noci az po dospele zivoty z pohladu kazdeho surodenca. Tento diel je opat dokazom, aku paletu zanrov mozno zaujimavo a previazane divakovy predostriet. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda je vážně krutopřisná. Atmosféra je neskutečná, celý díl je opravdu jedna velká depka a finále ve strašidelném domě je opravdu koulervoucí. Hodně věcí se vysvětlí a Paní s ohnutým krkem je vážně nejlepší postavou seriálu. Jednoznačně prozatím nejatmosferičtější díl seriálu a zaručený horror. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masakr. Bravurně zahrané, skvěle napsané. Tohle je kvalitní filmařina s chytrým, propleteným a parádně vyprávěným příběhem. A i když byla epizoda pomalá, tak atmosféra se opět povedla a z konce mrazí. ()

Reklama

Reklama