Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Není v tom nic dobrého, když Hugh přiletí domů, aby se zúčastnil pohřbu, a za bouřlivé noci se setkává se svými odcizenými dětmi. (Netflix)

Recenze (40)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Len sa strápňuješ a ani si to neuvedomuješ." Kým doteraz (prevažne) čo časť, to jedna postava, v šiestej epizóde sa konečne celá rodina stretáva pokope. Začína to celé dostávať zmysel a spád a niektoré scény sú fakt nepríjemné. Tak ale zas na druhej strane o hororovej udalosti roka by som určite nehovoril. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 natočil pod záštitou americkej spoločnosti Netflix režisér Mike Flanagan televízny dramaticko-horrorový seriál "The Haunting of Hill House". Prvá séria obsahuje desať zhruba hodinových na seba naväzujúcich dielov. V poradí šiesta epizóda nesie názov "Two Storms" (Dve búrky). Prvých päť častí, čiže prvá polovica tejto minisérie, bola venovaná piatim súrodencom rodiny Crainovcov. V jednotlivých epizódach sme sa bližšie zoznámili s každým z nich. Spisovateľ Steven, majiteľka pohrebnej služby Shirley, detská psycholigička Theodora, drogovo závislý Luke a nešťastná Nell. Teraz sa stretnú pri truhle najmladšej sestry Nell. Po rokoch sa tam uvidia aj so svojim otcom. Počas dvoch zúriacich nočných búrok a hypnotického krúženia kamery sa odhaľujú naštrbené vzťahy preživších členov rodiny. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najexperimentálnejšia epizóda seriálu, pričom sa dá predpokladať, že podobný úlet sa už do konca nezopakuje. Áno, ak by sa celý diel odohrával "divadelne" iba v smútočnej sieni, asi by to bola nuda a ani by neboli tie krúživé pohyby kamery v dlhých záberoch tak úchvatné. Ale keďže prestrihávame aj na udalosti počas jednej strašidelnej búrky, ktorá nenechá v dome všetko na pôvodnom mieste, ide opäť o skvelú zábavu, samozrejme v zmysle hororovej atmosféry a strachu. Ľakačky nás nečakajú, o to strašidelnejšie ale všetko pôsobí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle pro mě byla špičková epizoda. Setkání celé dysfunkční rodiny na pohřbu bylo skvělé už samo o sobě, tvůrci se ale rozhodli pro propojení dvou bouří z různých časových rovin a u mě jednoznačně zabodovali. A závěry jednotlivých dílů se jim opravdu daří:-) ()

Eržik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo neskutečné! Zpracování fakt výborné, miluju dlouhé záběry bez střihu. Tady navíc kamera pracuje opravdu úžasně, do toho ty změny, které musí probíhat mimo záběr... Prostě wow! Rozhodně nejlepší díl, který si jistě pustím rád znovu. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím druhá epizoda ze šesti bez strašení. 50 minut rodinné hádky, zbytečného afektu a křičení. O čem tenhle horor sakra je? Kromě bouřky tu nic strašidelného ani není, málo se toho děje, za to se hodně mluví. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

MASTERPIECE!!! Dynamika mezi postavami je výborná, plus k tomu podávají herci perfektní výkony. A TA KAMERA!! LUXUS! 20 minut se jede bez střihu, a potom to stejný, neskutečná filmařina. Zkrátka klobouk dolů před režisérem Flanaganam a jeho týmem, protože tahle epizoda je dílo, které nemá období. A na konec musím zmínit tu parádní atmosféru, fakt smekám. Tenhle seriál naprosto zbožňuji. Kurva, jsem zvědavý jak to celé skončí. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsme se odprostili od popisování "historie" jednotlivých postav a zažíváme skoro celou rodinnou akci, která se mi nehorázně líbila v prvním díle. Tento díl mě nenechal usnout ani na jedinou minutu, i když se zde nenachází nějak extra vypilované lekačky. Bál jsem se, napnutý jak kšandy a hltal jsem každé příběhové slovo. Na tohle jsem čekal, výborný díl! ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předchozím díle dost velká změna. Děj se mění na výbornou konverzačku s dlouhými záběry - nejdelší by měl mít něco kolem 17 minut. Došlo i na horor, opět super vypointované. ()

Reklama

Reklama