Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dani a Miles dostanou hodně zvláštní příležitost nahlédnout do minulosti. Peter Quint, Rebecca Jesselová a jejich podivná minulost na všechno vrhají temný stín. (Netflix)

Recenze (8)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm...nove postavy, nasvetlenia a nove obrazy. Criepkov na zliepanie mame dost. Podvod v rodine a ktoze to stale vola? :) Oliver Jackson-Cohen v roli zavislaka a psychicky rozhodeneho braska v prvej serii sa mi pacil viac. Ale opacne charakterove spektrum arogantneho inteligentneho prachaca, ci podvodnika hra takisto uveritelne. 70% Hudba je tam uzasna. Moze byt, zivsie ako predosla epizoda. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, už jsem to pochopil, tato série obsahuje mnohem větší dávku politické korektnosti (děkuji tvůrcům za to, že stejně jako v Hill House vsadili na lesbičky a že nešli do roztoužených spermoňů, z nichž mi není dvakrát), přičemž prakticky vymizelo napětí, kvalitní atmosféra i dramatická linka, kteréžto záležitosti jsem si tak oblíbil v předchozí řadě. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě komornější vyznění této epizody s odbočkou do minulosti skutečně sedlo. Odhalení vnitřních motivů jednotlivých postav, které - jak věřím - sehrají svou roli na konci samotného příběhu. Opět je režijní vedení skvělé a repliky excelentní. V tom nemám co dodat. Ano, tempo je pomalejší, ale když vezmu jiného mého oblíbeného režiséra Taylora Sheridana, který natáčí ještě pomalejší dramata, tak Mike Flanagan je oproti němu jezdec formule jedna. Za mě opět obhájené čtyři slunce. 80% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který na sebe poutá pozornost skrze označení horor, by ty žánrové prvky měl obsahovat a neměl by být jen pouhým rodinným dramatem. Ta modrá čísla zrovna Hauntingu rozhodně nepřeju, bohužel jsou zrovna u první části Dvou tváří zcela na místě. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku epizody hraje píseň „Tainted Love“ od Soft Cell. (Duoscop)
  • Když řekne Peter (Oliver Jackson-Cohen) Rebecce (Tahirah Sharif), že si musí vyzkoušet kožich na holou kuži, tak ta už ho má oblečený. V následujícím střihu si ho ale teprve obléká. (Duoscop)

Reklama

Reklama