Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hospodyně Hannah Groseová tady zažila opravdu hodně a vybavují se jí vzpomínky na živé i mrtvé, kteří jsou uvěznění na sídle Bly. (Netflix)

Recenze (9)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda s odpověďmi. A to ve složení dílu, kterému jsem původně nedával moc nadějí na lepší hodnocení. Většina dílu je totiž složena z pomyslného ploudění v prostoru sídla Bly a hlavně v čase. Vše je úmyslně chaotické a vše vypadá nahodile a povětšinu stopáže nevíme, která bije. Až druhá polovina do tohoto chaosu začne vnášet řád a my se tak konečně dovíme informace, s nimiž i začátek samotný se bude jevit trochu jinak, než když jsme první epizodu viděli. Takže v závěru tleskám, protože přesně proto tuto sérii mám rád. 85% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorším krokem seriálu je užívání podpůrných berliček v podobě navození hororové atmosféry pár rádoby strašidelnými prvky v poslední pětiminutovce epizody, která má z komplikovaného dramatu najednou stvořit hororový zážitek. To bohužel tvůrcům nesežeru. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně to začíná dávat smysl. Otázkou zůstává, proč se musel divák povinně protpět až do pátého dílu, aby si něco užil. svěle pojato, ty časové linie i situace. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vida, přece jen to jde, jen trochu chtít. Klidně bych tentokrát přihodil i pátý kousek, ale těch opakování už na mě bylo asi příliš. Jinak ale musím tvůrce pochválit za velmi slušnou atmosféru (poprvé v průběhu řady), konečně se tu trochu bubalo (a ne zrovna hloupým způsobem) a Rahul Kohli mi čím dál víc připomíná indického Neda Flanderse, takže jsem byl poprvé spokojen. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prepoje sa zacinaju splietat a mnohe sceny z predoslych dielov davaju teraz zmysel. Diel venovany Hannah a jej castej "nepritomnosti v okamihu". Opat takmer na plny pocet a prelinanie casovych linii, ktore su jednym z hlavnych pozitiv a vynimocnych znakom celej serie. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama