Reklama

Reklama

Po stopách tajemna

(seriál)
všechny plakáty
Česko, 2018, 12x20 min

Režie:

Jakub Bouček

Obsahy(1)

Bohnický hřbitov bláznů, jak se tomuto místu říká, je prý jedním z nejstrašidelnějších míst v České republice. Návštěvníci zde slyší podivné zvuky, zažívají tísnivé pocity. Je děsivá pověst tohoto místa pravdivá nebo jde jen o mýtus? Ukážeme vám, jaká byla historie Bohnického ústavního hřbitova, proč vznikl a co se zde opravdu odehrálo. (CS Film)

(více)

Recenze (2)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zajímavé příběhy, které jsme mohli v seriálu sledovat. Mnoho legend bylo osvětleno, pověsti vyloženy z hlediska faktů a mýty vyvráceny. Když divák přehlédne exentrického průvodce pořadem, který si neodpustí tik s rukou, pak to jde. I ta tajemná hudba by mohla hrát méně a jen ve skutečně napjatých odhaleních. Pokud hraje celý díl, pak ztrácí na dramatičnosti a jen přehluší mluvící. Závěrem dodám, že je zde uvedeno dvanáct epizod, ale ať jsem hledal, kde jsem hledal všude se píše jen o jedenácti epizodách a samotný CS Film také uvedl o jeden díl méně. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt se moc nepovedl. Nedoporučuji ho. Nebyla tu téměř žádná výpovědní hodnota a jednalo se spíše o amatérské zpracování. ()

Reklama

Reklama