Reklama

Reklama

Bez jištění na El Capitan

  • Česko Free Solo (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Free Solo je směsicí napínavého thrilleru a inspirativního životního příběhu sportovce, který si klade fyzicky i psychicky náročné cíle a snaží se dosáhnout hranice nemožného. V období začátku příprav na obtížný výstup se jeho aura nepřemožitelnosti, kterou si po desetiletí zdařile budoval, nečekaně rozpadá. Vztah s novou přítelkyní znamená též změnu ve vnímání nebezpečí úrazu a nezdarů. Vasarhelyiová a Chin umně a s citem zachycují hluboce lidské okamžiky stejně jako životu nebezpečný výkon, to vše s excelentní, místy až závrať způsobující kamerou. Výsledkem je triumf lidského ducha. (National Geographic)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

Jake Gyllenhaal a slavná loupež

Jake Gyllenhaal a slavná loupež

08.04.2019

Režiséři oscarového dokumentu Free Solo Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi jednají o natočení adaptace známé švédské knihy The Helicopter Heist. Příběh podle skutečných událostí od spisovatele… (více)

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

Na Febiofestu uvidíte oscarové snímky

19.03.2019

26. ročník Mezinárodního filmového festivalu – Febiofest přiveze do Prahy francouzského herce a režiséra Louise Garrela, který 25. března osobně uvede svůj nejnovější film Věrní nevěrní. Komediální… (více)

Reklama

Reklama