Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden ze studentů vysoké školy záhadně zmizí poté, co obdrží katastrofální výsledky svých testů. Vypadá to na sebevraždu, ale to odmítá jeho otec, který nedokáže vysvětlit, jak je možné, že jeho syn takto pohořel, ani to, odkud se na jeho účtu vzalo veliké množství peněz, přestože jeho rodina živoří. Když se Profesor a Amálie seznámí s kamarádem zmizelého studenta, jistým synkem bohatého a vlivného muže, začíná se nabízet varianta, že za zmizením může stát právě on. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotný případ byl tak průhledný, že člověk jen s utrpením sledoval geniální mozek pana profesora, jak - asi oblouzněn jednou zrzkou a hřebínkem - přijde na evidentní fakt až tak pozdě. Nelíbil se mi ani profesor s rajskou na bradě, ani představa bohatého naboba jak z klišé vystřiženého, a dokonce nechápu, proč by si někdo dělal falešný index (!) a navíc v gay baru. Řezníček si to pořád užívá, ale na ostatních hercích už je znát únava a nechuť. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E04 Kdyby se celou třetinu nelepily výstřelky a úchylky z Monka i Bronu na ústřední postavu... Přepálené. Jak je dobře, když režisér probere s každým, v jaké situaci se jeho postava právě nachází a jak má reagovat - a když si to herci jen dle svého "neodbudou". Zde zřejmě neprobíral. Kdyby protagonisté neměli svoje profesionální směřování, byl by útvar na pomezí absolventského a debutantského díla. Naštěstí se bylo další dvě třetiny čeho chytit a osobní příběhy začaly vyplňovat dobře děj. Jen občas mi vadilo načasování dialogu a projev postavy. A díky za humor, ()

Atilla odpad!

všechny recenze uživatele

To je děs.Všechny postavy působí dojmem, že mají 5 minut před smrtí. Celkově příšerný seriál, nudný, otravný, nezíživný. ()

Reklama

Reklama