Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amálie a Dan jsou pověřeni vyšetřováním vloupačky ve skladištním areálu. Mezitím je však zavražděn drogový dealer a jeho milenka, manželka Romana Chlada - muže, který zavinil smrt Rabasovy dcery. Během toho, co je Chlad vyslýchán, Amálie s Danem přicházejí na možnou souvislost mezi vraždou a incidentem ve skladišti. Když se však ukáže, že kapitán Rabas Chlada již nějakou dobu a s nejasným úmyslem sleduje, je mu případ odejmut a Rabas se stává obviněným. Je na Profesorovi, aby prokázal jeho nevinu. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vnější filmařina docela šlape (výprava, kamera, rámování apod.), horší je to s příběhy samotných postav i se samotnými případy, tam je to esence čirého zoufalství. Řezníček svého podivína hraje skvěle, ale jako by tvůrci po prvních dvou dílech přestali tlačit na pilu a snažili se z něho udělat něco jiného, než naznačovali. Předpokládám druhou sérii, protože nevíme tak důležité věci jako a/ jestli spolu ti dva poldové začnou chodit, b/ co je s jejím tatínkem, c/ sní profesor rybu?, d/ jaká je minulost ve vztazích jeho - děkana - jeho matky? Prostě tomu chybí podhoubí, navíc české podhoubí (nikdo tam nefandí Spartě ani Slavii, nikdo není z Moravy, sourozenci neexistují...), nějaké silnější podpříběhy. A tah na branku - často jsou ty díly při své stopáži neskutečně nudné a plné rádoby postnoirové vaty. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po delší době jsem se vrátil k Tauberovi, netušíce, že se jedná o poslední díl seriálu. Případy, kdy obviněným je policista, nemám příliš v lásce. Nepřipadá mi více napínavé motat do vyšetřování linku, která bývá předem jasná. Tentokrát ani odhalení a usvědčení pachatele nebylo nijak dechberoucí. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Profesor Tý a celý herecký ansábl drží laťku, nastavenou vysoko úvodním dílem! Pavel Řezníček se zařadil mezi hrstku mých nejoblíbenějších české produkce... Důstojné zakončení nejkvalitnější seriálové tvorby na Nově, kterou už stěží kdy sama překoná.. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E08 Když prominu některé schématické výkony, tak jsem už spokojený. T. nemotal tolik své úchylky a náčelníci policie také nebyli tak prkení jako předtím. Nebo jsem si zvykl. ()

Reklama

Reklama