Reklama

Reklama

Profesor T.

(seriál)
  • angličtina Professor T. (festivalový název)
Trailer
Česko, 2018, 7 h 6 min (Minutáž: 49–57 min)

Hrají:

Pavel Řezníček, Sarah Haváčová, Aleš Petráš, Jitka Schneiderová, Luboš Veselý, Lenka Termerová, Igor Bareš, Jan Vondráček, Jaromír Nosek, Ondřej Veselý (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pavel Řezníček jako výstřední profesor kriminologie Tauber, který pomáhá pražské kriminálce s objasňováním těch nejzapeklitějších zločinů. S potrhlým a sebestředným profesorem není lehké vyjít, ale díky nevšednímu a originálnímu pohledu na věc je v řešení případů mimořádně úspěšný... Nový kriminální seriál představí divákům uznávaného profesora kriminologie Jáchyma Taubera. Život podivínského samorosta se svérázným smyslem pro humor se však radikálně změní, když jej navštíví jeho bývalá studentka, dnes nadporučice kriminální policie Amálie Drápalová. Ta ho požádá o pomoc při řešení složitého a citlivého případu. Ani jeden z nich netuší, že se jejich zprvu nahodilá spolupráce stane pravidlem, jenž rámuje tento atraktivní detektivní seriál. Každá epizoda sleduje nový případ, který musí Amálie a její kolegové vyřešit za pomoci geniálního, avšak asociálního profesora. Když se ale postupně dozvídáme, že Amáliina šéfová je bývalou profesorovou přítelkyní, že její kolega je do Amálie bezmezně zamilován a že vedoucí útvaru má problémy s alkoholem, je jasné, že osobní linky a vývoj těchto postav budou nedílnou součástí tohoto zbrusu nového seriálu. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele rakovnik k tomuto seriálu (3)

Kolej Vltava (2018) (E01) 

Tak zde máme dalšího "mentalistu", tentokrát ale řádně podivínského. Snad nebýt poruchy osobnosti pana té, jevil by se mi seriál trochu snesitelnější. Dnes jednoduchý případ, seznámení s postavami. Uvidíme, jak dál, ale seriál má u mě šanci. ()

Osudová chyba (2018) (E02) 

Tři a půl hvězdy. Geniální postižený profesor Tauber vytrvale odmítal pomoci policii, neboť byl vždy o krok napřed, včetně odhalení pachatele. Vlastně v dnešním díle nebyl potřeba. Případ byl vcelku jednoduchý, ale slušně natočený. Dítě na nemocničním lůžku mě vždy chytne za srdce, navíc ve světle úvah o vražedných motivech. Unikátní byla v tomto díle střelba mimo terč. Jsem já vrah? ()

Prostředník (2018) (E08) 

Po delší době jsem se vrátil k Tauberovi, netušíce, že se jedná o poslední díl seriálu. Případy, kdy obviněným je policista, nemám příliš v lásce. Nepřipadá mi více napínavé motat do vyšetřování linku, která bývá předem jasná. Tentokrát ani odhalení a usvědčení pachatele nebylo nijak dechberoucí. ()

Reklama

Reklama