Reklama

Reklama

Profesor T.

(seriál)
  • angličtina Professor T. (festivalový název)
Trailer
Česko, 2018, 7 h 6 min (Minutáž: 49–57 min)

Hrají:

Pavel Řezníček, Sarah Haváčová, Aleš Petráš, Jitka Schneiderová, Luboš Veselý, Lenka Termerová, Igor Bareš, Jan Vondráček, Jaromír Nosek, Ondřej Veselý (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pavel Řezníček jako výstřední profesor kriminologie Tauber, který pomáhá pražské kriminálce s objasňováním těch nejzapeklitějších zločinů. S potrhlým a sebestředným profesorem není lehké vyjít, ale díky nevšednímu a originálnímu pohledu na věc je v řešení případů mimořádně úspěšný... Nový kriminální seriál představí divákům uznávaného profesora kriminologie Jáchyma Taubera. Život podivínského samorosta se svérázným smyslem pro humor se však radikálně změní, když jej navštíví jeho bývalá studentka, dnes nadporučice kriminální policie Amálie Drápalová. Ta ho požádá o pomoc při řešení složitého a citlivého případu. Ani jeden z nich netuší, že se jejich zprvu nahodilá spolupráce stane pravidlem, jenž rámuje tento atraktivní detektivní seriál. Každá epizoda sleduje nový případ, který musí Amálie a její kolegové vyřešit za pomoci geniálního, avšak asociálního profesora. Když se ale postupně dozvídáme, že Amáliina šéfová je bývalou profesorovou přítelkyní, že její kolega je do Amálie bezmezně zamilován a že vedoucí útvaru má problémy s alkoholem, je jasné, že osobní linky a vývoj těchto postav budou nedílnou součástí tohoto zbrusu nového seriálu. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Prubner k tomuto seriálu (1)

Kolej Vltava (2018) (E01) 

Češi už asi nejsou schopni napsat scénář, když už asi po miliónté přetáčí zahraniční seriál s českými herci. Uniká mi smysl tohoto počínání. Ale konkrétně k tomuto seriálu. Úvodní případ byl moc jednoduchý, ale budiž, je to expoziční díl, kdy se seznamujeme s postavami. Hlavní hrdina by fungoval, kdyby Pavel Řezníček byl dobrý herec, což není. Řezníček hraje všechny role stejně, a když má zahrát odlišný typ role, žalostně selže. Tak špatný výkon jsem neviděl od té doby, co Pavel Kříž hrál Hitlera. Sarah Haváčová je půvabná a jsem rád, že konečně dostala velkou příležitost, ale ta její ledabylá výslovnost mě štve. Chtělo by to pár lekcí hereckého přednesu. Luboš Veselý je fajn, ale jeho role podrážděného šéfa je jedno velké klišé. No ale dám tomu seriálu ještě šanci. ()

Reklama

Reklama