Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keď nerátam sériu Undisputed, tak sa jedna s prehľadom o najlepší Adkinsov film. Príbeh je pomerne jednoduchý a aj tu hraje rolu pomsta, tak ako u väčšiny jeho filmov, no tento krát film začne v polke a prostredníctvom flasbackov sa nám postupne odhaľuje čo sa stalo. A práve tým je tento film odlišný od jeho predošlých. Navyše mu tato rola extra drsňáka veľmi sedí a akcie sú v jeho podaní opäť lahodne a záver je brutálny masaker. 75% - 4* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy jsem naposledy viděl lepšího Adkinse... Copak Adkinse, ale film s ním. Film, kterej má příběh, je solidně natočenej a fighty jsou na nejvyšší možný úrovni! Je to skvěle brutální, krvavý a každej úder a kopanec bolí i diváka před bednou. Jenže divák, kterej vlítne do takovýho béčka s kurva nasraným Scottem, se té bolesti né a né nabažit!!! To byl aspoň můj případ! A já hlásím - perte do mě klidně víc takových akčních fláků! 75% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Mlátička střídá mlátičku, krev stříká, ruce i nohy se lámou, pichá se nožem, mlátí se vším, co je po ruce, a přitom se krásně výraznou britskou angličtinou baví banda pablbů s hlavním hrdinou. Na tohle jsem už starý. Chybí tu kouzlo hlavního hrdiny, ve své době by Seagal v takovém filmu byl asi jedinečný. Adkinse mám rád, ale nemám rád tyto filmy. Sorry. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Příběh mě za koule moc nechytil, ale to možná bude tím, že je nemám, tak nemůžu soudit. Nicméééně si nemůžu pomoct a musím se svěřit. Na tomhle filmu mě hrozně srala jedna věc a to fuck, že postava, co tu Scott hraje, je vlastně strašnej debil. Jako ano, jeho brácha byl obrkokot, ultračurák, ohonoid, vypíčenej, zkurvenej, sádelnatej píčus a zcela si zasloužil co ho nakonec potkalo, ale do prdele...Když vím, že můj brácha je KKK (kolosální kus kokota) a zároveň o sobě vím, že neumím ani prodat zápas, kterej slíbím, že prodám, tak asi fuck neni 2x dobrej nápad jít za ním s prosbou o půjčení peněz na fitko. A když už teda budu tak blbá a stejně za ním půjdu, tak kolosálně nedomrdám úplně jednoduchou krádež modrý obálky, kdy (jakožto špičkový atlet) nedovedu utéct tlustý bachyni, jelikož se za ní každý dvě vteřiny ohlížím, jestli za mnou ještě supí, abych jí nakonec skoro hystericky vracela kabelku a jako bonus jí nechala naběhnout přímo pod auto, tupě na to čuměla a dala jasně najevo, že honila mě, jelikož sem jí sebrala věci. Scottova postava tohle všechno zvládne udělat a tak se, jen a pouze díky své debilitě octne v kriminále. Tam brzo zjistí, že všichni na něj maj pifku ze zcela konkrétního důvodu a stejně s tím hovno dělá. A až když mamka zaklepe bačkorama, tak se konečně nasere a udělá to, co mu bylo nabídnuto už před sedmi lety na policejní stanici a díky čemuž mohl být celou dobu v klidu. Takže sorry, ale náš hrdina Kajn Burgr je prostě debil. Na druhou stranu je to debil, co se umí kurevsky dobře řezat a čím více se mění jeho vizáž, tím sadističtější zmrd se z něj stává a tak když tu máme železný zuby, klasický jizvy a napalm jizvu, tak už sem skoro až litovala všechny ty chudáky, co mu šli do cesty, jelikož někomu rozbít hubu je jedna věc, ale totálně ho domrdat do sraček s tím, že se z toho posere i okolí, jelikož ví, že je na řadě....to je druhá věc a to Kajn fakt vytunil ještě víc než okolí jeho ksicht. Závěrečná vybíjená v baru je díky tomu něco nádhernýho, protože jak je tam rozmrdal, to se mi i rozklepal strachy monitor u noťasu z čirýho děsu, že bude další na řadě. Takže mě silně mrzí a strašně sere, že byl Scott nucen hrát hodně blbýho Mirka Dušína (než mu konečně mrdne a procitne), ale ty rvačky byly vymazlený !! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Jak už bývá zvykem u příběhu, který vypráví cestu za pomstou, nemůžeme čekat žádný myšlenkový veledílo. Za to se dočkáme, nekompromisního brutálního nářezu, kde bitky a rvačky jsou hodně povedené. A po všech těch ranách a potocích krve, jste vlastně zvědavý, jestli se mu to podaří dotáhnout do konce, takže i napětí si snímek udržuje. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)
  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)
  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)

Reklama

Reklama