Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námet vynikajúci, no film sám o sebe veľmi slabučký a nevýrazný. A pritom, na takejto téme obchodovania s ľuďmi (v tomto prípade so ženami), by sa dalo stavať niečo naozaj pozoruhodné, a najmä oveľa pútavejšie. Prevedenie príbehu nigérijských prostitútok v Rakúsku bolo takmer absolútne chladné a mne osobne v tom chýbalo viac emócií. Jediné, čo ma ako tak zaujalo, bol výber herečiek do tohto filmu a aj samotná téma, aj keď nebola spracovaná vôbec podľa mojich predstáv. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

O holkách nucených v cizí zemi k prostituci toho bylo natočeno mraky a to že, se v tomto případě jedná o Nigerijky, filmu nepřidává žádnou hodnotu navíc. Chybí tomu něco, co by diváka přinutilo k tomu s hlavní hrdinkou nějakým způsobem alespoň trochu soucítit. Nenajde se tu snad jediná emotivní scéna a bezkrevné jsou i herecké výkony. Rozumím tomu, že režisérka to chtěla pojmout co nejcivilněji, ale v tomto případě to je kontraproduktivní. Jediné, co bylo zajímavé, je role šamanů podílejících na migraci. Ale to je sakra málo. 25% ()

Reklama

lola3121 

všechny recenze uživatele

Mám tu čest napsat komentář jako první, což se mi stalo snad teprve podruhé. Film jsem právě zhlédla v Marrakéši na mezinárodním filmovém festivalu za účasti režisérky a několika herců, což je pro mě prostě bomba. Film pojednává o těžkém osudu imigrantek z Afriky, které jsou kdesi v Rakousku nuceny k prostituci. Natočeno celkem realisticky, stopáž přiměřená, herecké výkony taktéž. Ovšem nejlepší na tom je, že po filmu následuje beseda s Robertem de Niro, který sice také hrál ve filmu Joy, ale ten je o něčem úplně jiném. Ale komu by to vadilo, no ne? :-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Silné téma Nigerijky nucené k prostituci v Rakousku naprosto zadupané do země svým sterilním zpracováním - nudné, bez jakékoliv emoce. Hrozné drastické téma, ale se mnou jako divákem to nehlo. ()

rigby odpad!

všechny recenze uživatele

Téma možná vypadá zajímavě, ale jinak se z mého pohledu jedná o zcela nekoukatelný film, který diváka nemá čím oslovit. A takové by filmy být asi neměly... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama