Reklama

Reklama

Byl jsem Youtuber

Trailer

Obsahy(1)

Dokument zachycuje cestu jednoho z nejznámějších českých Youtuberů Jirky Krále k jednomu milionu odběratelů. Kromě něj se v dokumentu objeví nejvýraznější postavy české a slovenské Youtube scény. Video bylo zároveň tím úplně posledním, které na svůj Youtube kanál Jirka Král umístil. Celý film ke shlédnutí zde. (ČSFD)

Diskuze

ic

ic (hodnocení, recenze)

Zdá se že je ideální příležitost točit druhý díl

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Sygauras

 tak keď ti admini zmazali komentár pri ktorom si vulgárne vylievaš ťažké srdce na autorove povolanie namiesto toho aby ste komentovali kvalitu dokumentu tak sa zamysli prečo sa tak asi stalo. To je ako komentovať film a v recenzii nadávať na režiséra napriek tomu že ten film je dobrý.

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

ESNYR

Že sa na YouTube nedá nájsť nič normálne?! Dá stačí hľadať, ono aj v tom dokumente povedal že sa mu nepáči čo natáčajú nový YouTubery ale furt je tam dosť inteligentného obsahu, stačí vedieť čo človeka zaujíma a nájsť si kanáli ktoré také videá robia.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Napřed jsem si chtěl tak nějak odplivnout kvůli tomu že už se tady hodnotí i YT scéna, ale pak jsem si uvědomil že už se tu dávno hodnotí i reklamy, videoklipy a jiné "filmařské" skvosty, takže raději budu držet své prstíky od hodnocení co nejdál.

To že končí nějaký YT týpek o kterém nevím zhola nic, je možné ohodnotit maximálně tak odpadem, protože valná většina těch kriplů kteří neumí šáhnout na práci, se šklebí a trapně "glosuje" z každého kouta téhle čím dál horší stránky, která měla původně sloužit na sdílení hudby a rozrostla se do obludného kdákání o hovadinách a nekonečně otravného hraní majnkaftu (to bych zakázal zákonem) jako mor. Ještě před 5 lety bylo YT docela slušným prostředkem k poslechu zajímavých skladeb, dnes už je to jen další kanál kde si každý může vylévat své bolení, nadávat, učit lidi sestrojovat zbraně a výbušniny a hlavně už se tam pořádně nedá ani nic zajímavého najít. 90% produkce jsou lets playe z her, plkání o hovně, rozebírání každého prdu ve světě - a to všechno na milion a jeden a ten samý způsob. Takže ať jde Jiřík třeba do prdele. O jednoho otravného blba méně. Hlavně se mi na tomto "dokumentu" líbí to, jak se všichni mají rádi, jsou přátelé a pomalu jezdí všichni na hromadné dovolené, ale když si pustíte někoho z těch joudů, tak si tam navzájem nadávají. To už je zoufalost takhle na sebe upozorňovat. Jsem zvědavý, kde na tohodle blba narazím příště, když tak srdceryvně prohlašoval že už prostě se vším tímhle končí a je to poslední video které od něj uvidíme.

na příspěvěk reagoval Krnac

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

don corleone

Samozřejmě že ano. Jsem holt vlezlá a otravná jak hovno na botě. Když chci světu zdělit že je něco sračka, použiju k tomu všechny prostředky.

don corleone

don corleone (hodnocení, recenze)

Sygauras

To už zavání mírnou obcesí, ne? Přebral ti holku? Můžeš zkusit ještě jeho Facebook a Instagram. Počítám, že na iDnes a Novinky jsi už komentář posílal... 

na příspěvěk reagoval Sygauras

MMXIII

MMXIII (hodnocení, recenze)

Tvl, z nekterych komentu bych se tady poblil..

Ale co cekat o mistnich trollu atd...

P.S. ne fakt nejsem malem kid..

Sygauras

Sygauras (hodnocení, recenze)

Proč se tady může psát komentář ke kdejaké sračce a proč se potom komentáře mažou ?

Stejně jako mi byl smazán můj komentář - bez hodnocení - tady, tak mi byl smazán komentář i u téhle sračky i na YT. Že by Jiřík měl kouzelnou hůlku mazající nevhodné postřehy k jeho tvorbě ?

na příspěvěk reagoval don corleone, Krnac

Reklama

Reklama