Reklama

Reklama

Versailles

(seriál)
Trailer
Francie / Kanada, (2015–2018), 26 h 15 min (Minutáž: 50–55 min)

Hrají:

George Blagden, Stuart Bowman, Evan Williams, Anatole Taubman, Anna Cottis, Audrey Quoturi, Jean Baptiste Sagory, Noémie Schmidt, Raphael Roger Levy (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Vítejte ve světě moci, zrady, lásky, chtíče a vyhlášení války, kde dvořané bojují o královu přízeň. Píše se rok 1667. Francouzskému králi Ludvíku XIV. je 28 a konečně může sám vládnout svému království. Pronásledují ho vzpomínky z dětství o nenávistném puči proti otci, a proto si nechá postavit nejkrásnější palác v Evropě, Versailles. Šlechta žadoní o vstup do tohoto okázalého sídla a netuší, že má sloužit jako jejich vězení, kde je půjde snadno ovládat. Ludvík se předně zaměřil na svého mladšího bratra Monsieura, afektovaného frajírka, ale i hrozivého válečníka. Dvůr je rovněž bojištěm lásky, když se Ludvíkova královna, Marie Terezie, snaží zkrotit jeho záletnické choutky. Podaří se jí získat zpět Ludvíkovo srdce od jeho milenky, sestry anglického krále? Versailles se vám představí ve své kruté slávě. (Viasat)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Související novinky

CANAL+ nově v sekci VOD

CANAL+ nově v sekci VOD

14.08.2023

Letošní rok je na nové streamovací služby bohatý. Jedním z nových hráčů je mezinárodně působící společnost CANAL+, která svou platformu uvedla letos v dubnu na český trh.   VOD knihovna CANAL+ nabízí… (více)

Reklama

Reklama