Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 1 (2018) (série)


Nový rok, nové já (S01E04)

(epizoda)
  • USA New Year, New You

Skupina kamarádek oslavuje Silvestra. Jak si připomínají staré vzpomínky, mnoho z křivd, které skrývají, se vrací ve vražedném stylu... (AXN)

Recenze (10)

Marceloo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri kamarátky zorganizujú stretnutie, aby spolu ukončili rok. Najväčšou hviezdou má byť ich kamarátka Danielle, pre ktorú bol uplynulý rok mimoriadne úspešný, keďže sa stala internetovou hviezdou. Všetky ženy skrývajú temné tajomstvá, ktoré pri ich stretnutí začnú vychádzať na povrch, a nie všetky sa dožijú nasledujúceho dňa. - Minulý rok som sa na tento seriál velmi tešil, ale po prvej epizóde ma naň akosi prešla chuť a nadšenie z tohto projektu opadlo. A táto epizóda ma v tom len utvrdila. Dej je postavený na jednom z najtradičnejších motívov mixu hororu a thrilleru, tempo je miestami až neznesitelne pomalé a naviac sú herečky strašne nesympatické. Pár vrážd sa objaví a nie sú úplne k zahodeniu, ale to čakanie na akciu a primitívne dialógy spolu s umelými zvratmi v príbehu si ma vôbec nezískali. Možno je to tým, že režisérka ešte žiaden horor nenatočila, ale zhliadnutie ďalších častí si ešte poriadne rozmyslím. + herečka z Pride and Prejudice and Zombies ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štyri kamarátky zo strednej školy - Alexis, Chloe, Kaela a Danielle sa rozhodnú zaspomínať si na staré časy a stráviť spolu silvestrovský večer a Nový rok. Alexis, ktorá žiarli na Danielle, nakoľko sa stala hviezdou vďaka svojej televíznej šou je rozhodnutá kamarátku prinútiť k tomu, aby sa priznala k zodpovednosti za samovraždu ich spolužiačky zo strednej školy. Danielle sa však rozhodne nechystá vzdať bez boja. Novoročná epizóda tvorcom vôbec nevyšla, dievčenské tajomstvá zaberú príliš dlhú časť príbehu a herečky svojimi výkonmi príliš neoslnia. Ani rozuzlenie príbehu túto epizódu príliš neokorení a tak sme svedkami zatiaľ najslabšej časti seriálu Into the dark. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco lepší, než minulý díl, ale ve výsledku je to úplně stejně špatné. První polovina je vyložené utrpení - hromada těch nejtrapnějších dialogů, které jen člověk může vymyslet, čtyři holky, které se chovají jako krávy, je to utahané, vůbec nic se tam neděje a je to prostě strašně debilní. Peklo sledovat. Druhá polovina alespoň chytla trochu tempo a dalo se na ní už trochu koukat, ale ve výsledku to bylo trapné úplně stejně. Nevím, který z těch dvou dílů je horší, ale jestli se tenhle seriál s dalšími díly nezlepší, asi ho hodně rychle zabalím. 40%. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najhorší diel. Dej sa neskutočne vliekol a bol hrozne nudný. Najhoršie však je že aj keď sa začalo niečo diať tak to nebolo vôbec zábavné a nudilo to rovnako.Postavy nesympatické s hororom spoločné nič. U mňa medzi 1 a 2* prikloním sa k lepšiemu za konečnú tv show kde som sa aspoň zasmial. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl řadím na 3 části - tlachání, předsevzetí až po konec hry nikdy jsem a na zbývající část (ta byla nejlepší). V první části si neumím vůbec přiřadit, jak se hlavní postava chová a jaké má názory. Vadí mi, jak je hrozně nijaká, zamlká, drží hubu, vypadá to, jako by ten večírek neuspořádala ani ona. Danielle je normální a ostatní jsou dost podprůměrný. Na začátku druhý části se to lehce, ale fakt jako málo rozjíždí. Vyfinišování hry nikdy jsem se to začíná docela dost zlepšovat. Tady u konce druhé části začíná mít hlavní postava konečně nějaké emoce a chápete její charakter. V třetí části se to divně rozjede, ale pak se to vysvětlí a přichází zabíjení. Hlavní postava je hodně dobrá. Třetí část má pár chybiček, ale působí hodně dobře, a kdyby v tomto stylu byl celý díl, tak bych dal 3 nebo 4 hvězdy. Hlavní postava ve třetí části, díky mokrým vlasům vypadá jako z Tajemství loňského léta, což je super. Killy jsou v pohodě, ale nic extra, spíš se vám líbit nebudou. Poslední kill je docela neuvěřitelnej a štve mě trochu, že to takhle lehce zkazili. Objasnění incidentu je zbytečně složité a má chyby. Stačila by pravdivá verze, jen by upravila začátek a měla by to snadnější. Díl má docela artovou kameru. Postupem času se zlepšila a zalíbila se mi. Lepší 2 hvězdy. ()

martingaga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nieee, proste toto nemalo nič, odzačiatku sa tam nič nedeje až do konca, gore tu nie je, atmosfera tiež nie a herečky by som zabil ovela krvavejšie za tie vykony herecke. Najhorši diel serie a nechapem ambicie, lebo tento diel naozaj nemohol mať žiadne, toto sa proste nemože pačiť nikomu. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád stejná písnička, mít to poloviční stopáž, mohlo to být o 100% lepší. Takhle byla první půlka děs, hrůza a utrpení, pak to nabralo klasický model osmdesátkových hororů "pojdmě se všichni vyvraždit" a "poslední přežije" a na to už se koukat dalo, ikdyž žádná hitparáda a na klasické klišé "přežije ta s největšími kozami" se taky nějak zapomnělo. A nad úplným koncem se každý divák moderních detektivek jen podiví, že by to tak jednoduchý prostě nebylo, těch forenzních stop tam bylo dost, na to by nebyl potřeba žádnej ultradetektiv, no to jen tak na okraj, já vím, že o to v tomto žánru nejde. ()

Reklama

Reklama