Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 1 (2018) (série)


Dole (S01E05)

(epizoda)
  • USA Down

Obsahy(1)

Dva spolupracovníci uvíznou den před Valentýnem ve výtahu poté, co všichni ostatní už odešli na víkend domů. To, co ze začátku vypadalo jako začátek romance, se posléze změní v boj o přežití, když oba zjistí o tom druhém víc, než měli. (AXN)

Recenze (11)

kkarx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal bych pět hvězd nebýt násilně vecpané nehodící se závěrečné tečky. Nejprve jsem myslel, že to je jen scénáristický laps tohoto dílu, ale po několika dalších částí této série jsem pochopil, že autorům jde ve skutečnosti o to, ukázat, že dívka je vždy lepší (silnější, inteligentnější atd.) než prohnilí (zbabělí, ufňukaní, násilní, hloupí. prolhaní....) muži. Takto černobíle to bylo ve všech 8 dílech, které jsem zatím viděl! Nebyl v nich snad jediný kladný muž bez něčeho, co byste na něj nemohli hodit jako na zlosyna, za to se tu vyskytly charaktery mužů jako úchyl, zbabělec, hlupák, násilník, alkoholik, vrah, psychopat. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc jsem se na tento díl těšil kvůli vysokému hodnocení, plakátu a kvůli tomu, že valentýnský díl ve druhé sérii je pěkná sra*ka. Líbí se mi, že výtah zde využívají dobře, ale v jednom momentu jsem i čekal, že se průběh dílu přemístí jinam. Bohužel se tak nestalo a to mě zklamalo. Ke konci je díl lehce horší a konec je špatný. Myslel jsem si, že dám horší 4 hvězdy, ale konec to rozhodl. Čekal jsem, že to bude áčkový, ale potom to sklouzlo na béčko. Stále ale nejlepší výtahový film/díl, který jsem doposud viděl. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát si tvorcovia vybrali sviatok Valentína. Dvaja ľudia uviaznu vo výťahu v posledný pracovný deň pred predĺženým víkendom. Zdá sa však, že Guy o Jennifer vie predsa len o niečo viac, ako to na začiatku vyzerá a dokonca nie je úplne tým, za koho za vydáva. Napriek predvídateľnému deju sa je vďaka klaustrofobickej atmosfére načo pozerať a kedže aj protagonisti svoje úlohy zvládli veľmi dobre je Down jednou z najlepších epizód seriálu Into the dark. Po sklamaní v predchádzajúcej časti dobrá náplasť na oko filmového fanúšika. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obyčejná a předvídatelná výtahovka o dvou lidech, ale přesto byla parádní. Trošku jsem se sice obával pasáží, které předcházely očekávanému zlomu, ale ani tady nemám co vytknout. Oboum hlavním protagonistům to klapalo a po celou dobu jsem měl pocit, že takhle nějak by se asi lidé v podobné situaci chovali. Stamm si dobře poradil i s přechodem do thrilleru/hororu, celé to dokázal přijatelně oddůvodnit a přidal velice solidní dávku brutality, která dokonale ladila s psychem, které se mezi dvojicí rozpoutalo. Svou výraznou troškou do mlýna přispěli i herci a skvělou Natalii Martinez, kterou prostě žeru, výborně doplňoval i neznámý Lauria. Zatím nejlepší díl celé série. 95% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvaja zamestnanci sa zaseknú vo výťahu a začnú sa "logicky" zbližovať. No svadba z toho asi nebude. V prvom rade - horor to nie je. Čistý a krásny psychologický thriller s úplne banálnym námetom, ktorý nemá s originalitou nič spoločné a dokonca je tak predvídateľný... Ale na druhej strane, vďaka výborným postavám a dostatočnému napätiu či akcii funguje, a dokonca ho považujem za najlepšiu zo všetkých doterajších častí. Odporúčam fanúšikom podobného "P2". ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama