Reklama

Reklama

Do temnoty - Série 1 (2018) (série)


Krutá zábava (S01E07)

(epizoda)
  • USA I'm Just Fucking with You

Obsahy(1)

Pár sourozenců se stane obětí děsivého vtipu během jejich pobytu v odlehlém motelu. (AXN)

Recenze (9)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⟡˖°・𝙒𝙃𝘼𝙏 𝘼 𝙁𝙐𝘾𝙆𝙄𝙉𝙂 𝙁𝙀𝙑𝙀𝙍 𝘿𝙍𝙀𝘼𝙈❕✦ larry adams se vydává do motelu, do kterého ho nasměrovala jeho sestra rachel; ráno totiž spolu jedou na svatbu larryho ex-přítelkyně. on do motelu přijede, nicméně rachel není k nalezení. nezvedá telefony ani neodepisuje na zprávy, a tak se ubytuje sám. společnost mu dělá podivný vtipálek chester, vlastník motelu, jenž si z něho neustále utahuje. larrymu za chvíli kvůli chesterovo krutým vtípkům prasknou nervy a chce z motelu ihned odjet. avšak poté se objeví rachel. a to odstartuje řadu krvavých situací… — strašná píčovina, ale mě takový sračky baví :D herci úžasní; byl tam takovej ten moment “počkat, kdo je tady vlastně vrah?”. chester trochu vypadal jako lalo salamanca (ta košile!) a taky se tak choval (měl i někdy podobný humor). idk, prostě se mi líbí divný filmy. sorry not sorry. ✦ ❝𝐀𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐡𝐞𝐲 𝐰𝐞𝐫𝐞, 𝐛𝐨𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦, 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐭𝐰𝐢𝐧𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐢𝐬.. 𝐞𝐦𝐛𝐫𝐚𝐜𝐞 𝐨𝐟 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡. 𝐊𝐢𝐥𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐞𝐚𝐜𝐡 𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫. 𝐈𝐭 𝐰𝐚𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐬𝐭 𝐡𝐨𝐧𝐞𝐬𝐭 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐨𝐟 𝐦𝐚𝐫𝐫𝐢𝐚𝐠𝐞 𝐈’𝐯𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐬𝐞𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐥𝐢𝐟𝐞.❞ 🦩⛱🍹・°˖⟡ ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pekné, farebné, snažilo sa to byť dokonca komediálne (na môj vkus až príliš), ale určite to nie je veľmi dobré. Som síce rád, že sa Adam Mason po rokoch prihlásil o slovo, lebo niektoré jeho horory v minulosti ma celkom upútali, ale opäť mi bolo jasné, že film môže byť jedine o nejakom vyšinutom vraždiacom magorovi, proti ktorému stoja nuloví úbožiaci, režisér totiž svoj štýl v živote nezmení. Otázne bolo len to, do akej miery to bude (ne)znesiteľné. Hlavný záporák to síce nepokazil, ale čím presvedčivejšie toho imbecila hral, tým bol film otravnejší, z hľadiska gore to taktiež nemá čo ponúknuť. Hlúposť na jedno pozretie, ale oproti predchádzajúcej časti mierne zlepšenie. ()

Reklama

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle názvu, plakátu, intra a podle toho, na jaký svátek je díl zaměřený byste čekali nějaký středoškoláky. Bohužel ne! Místo toho je to o nějakým zaprdlým a nudným týpkovi středního věku (?) a šíleně nevtipném a otravném nejhorším vrahovi, kterého jsem kdy viděl. Opravdu nejhorší vrah vůbec! Horšího vraha jsem snad neviděl. Hrozně špatné killy, motiv, chování a hlavně styl mluvení. Hláška ,,I'm just fucking with you'' se mi tak příšerně znechutila. A to se mi jako název dílu líbila. Místo, kde se díl odehrává vůbec není aprílovské a je tak nudné. Průběh dílu je hloupý a trapný. Chování postav je hloupé a nelogické a divím se, že jsem to přes tu nudu a sra*kovitost nevypnul. Čekal jsem alespoň, když už to bylo pořádně zes*ané, nějaké velké finále (víte o čem mluvím, pokud jste to nevypnuli). Ne! Ani to se nestalo, takže vlastně nechápu, proč se někomu tento díl může líbit. Ani ,,vtipy'' nebyly v žádném případě vtipné! Jen tedy trolly z intra byly docela. Herec, co hrál ,,maniaka'' přehrával až moc očividně. Konec dílu to zavrcholí. Pěkně nevtipně příšerný díl. VYHODNOCENÍ: KÉŽ BY SI ZE MĚ DĚLAL TEN DÍL PR*EL ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde si tvorcovia vybrali 1.apríl. Mladý osamelý muž Larry sa počas cesty na svadbu svojej bývalej priateľky rozhodne ubytovať v motely, kde má počkať na svoju sestru. Hneď po príchode si ho za obeť svojich žartíkov vyberie Chester, majiteľ motela a zdá sa, že Larry to nesie ťažko, nakoľko sa istejší cíti vo virtuálnom svete, kde je to práve on, kto si pod nickom ProgrammingFlaw3489 uťahuje z ľudí. Keir O´Donnell zahral úlohu Larryho pomerne presvedčivo a tak po predchádzajúcej slabučkej epizóde seriál ponúkol o niečo lepší príbeh, ale k spokojnosti to má stále ďaleko. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě lepší než předchozí, ale taknějak tomu něco chybí, poslední půlhodina mi přišla děsně křečovitá, nastavovaná, prostě navíc, za mě to mohlo skončit po hodině a hodnotil bych líp. Ale týpek z motelu byl super. Každopádně, jestli si tvůrci brali na paškál apríla, tak to mělo končit tak, že to byl jeden velkej grandiózní fór a né takhle. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama